Kombinationstjänst lokalvårdare och köksbiträde till serviceförvaltningen

Om arbetsplatsen

Halmstad är en expansiv kommun där vi arbetar för att våra 105 000 kommuninvånare ska trivas och få ut mer av livet. Här finns möjligheterna för dig som vill ha ett meningsfullt arbete och bidra med engagemang och nytänkande. Tillsammans med 10 000 kollegor är du med och bygger hemstaden, kunskapsstaden och upplevelsestaden. Läs mer om oss https://www.halmstad.se/intro

Serviceförvaltningen bidrar till en bättre vardag för kommunens invånare och verksamheter med tjänster inom bland annat måltider, fastighets- och verksamhetsservice, IT, fordon, personal- och löneadministration samt invånarvägledning.
Brinner du för att ge bra service? Välkommen till oss, en professionell organisation i ständig utveckling som arbetar aktivt med service och engagemang.

FM-service tar hand om lokaler i bland annat skolor, förskolor och på kontor. Vi städar en yta motsvarande 55 fotbollsplaner, sköter alla fastigheter och utemiljön runt dem samt gör vaktmästartjänster.

Arbetsuppgifter

Kan du känna stolthet över att hålla våra kunders lokaler fräscha och i gott skick? Vill du variera arbetsuppgifter inom lokalvård med arbete i kök? Är du dessutom metodisk, flexibel och har lätt att samarbeta? Då kan jobbet som lokalvårdare med kombinationstjänst som köksbiträde vara ditt nästa jobb!

Som lokalvårdare med kombinationstjänst utför du både daglig städning av skolor och förskolor samt arbetar med arbetsuppgifter i kök. Din arbetsdag börjar i Slättåkra med lokalvård och avslutas i Kvibille där du både utför lokalvård och köksuppgifter. Tjänsten är fördelad så att du arbetar ungefär 80 procent med lokalvård och 20 procent i kök.

Vi på FM-service erbjuder våra medarbetare kompetensstärkande utbildningar och ser positivt på önskemål om utveckling.

Kvalifikationer

Du behöver ha en utbildning som köksbiträde eller erfarenhet av att arbeta i storkök som vi bedömer som likvärdig. Det är meriterande om du har arbetat som lokalvårdare och har erfarenhet av golvvård samt utbildning SRY och/eller PRYL. B-körkort för bil samt tillgång till bil är ett krav då din placering är i Slättåkra och Kvibille.

I arbetet krävs det god svenska för att kunna förstå både muntliga och skriftliga instruktioner samt kunna samarbeta med såväl kollegor som kunder, teamledare, köksmästare och områdeschef. Arbetet är fysiskt krävande och du behöver därför vara i god form. Vår personalrapportering och ärendehantering görs i olika system, därför är vana att använda digitala verktyg ett krav.

Som person är du flexibel och trivs med att samarbeta och möta många olika människor. Du tar ansvar för ett väl utfört arbete och ger alltid bästa möjliga service och bemötande till både kunder och kollegor. Du arbetar metodiskt och kan planera och prioritera ditt arbete.

Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Fakta om tjänsten

Antal tjänster
1
Anställningsform
Tillsvidareanställning
Omfattning
Heltid
Tillträde
Enligt överenskommelse.
Publicerad
2024-02-08
Ansök senast
2024-02-22

Upplysningar

  • Markus Stenqvist
    Områdeschef
    +46 725856210
  • Anneli Sjölin
    Kommunal
    Telefon: 035-138070

Ansökan

Referensnummer
C177037 - 2024Ansök

Övrig information

Våra medarbetare behöver uppvisa ett utdrag ur belastningsregistret. Du beställer utdraget som heter "Arbete inom skola eller förskola" på polisens hemsida: https://polisen.se/tjanster-tillstand/belastningsregistret/skola-eller-forskola/

Vi uppmuntrar till god hälsa och regelbunden rörelse. Halmstads kommun erbjuder ett friskvårdsbidrag till alla anställda.

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen hos Halmstads kommun samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande använder vi e-rekrytering i Visma Recruit.

Vi undanber oss alla erbjudande om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.