Sjuksköterska till TeleQ

Om arbetsplatsen

Halmstad är en expansiv kommun där vi arbetar för att våra 100 000 kommuninvånare ska trivas och få ut mer av livet. Här finns möjligheterna för dig som vill ha ett meningsfullt arbete och bidra med engagemang och nytänkande. Tillsammans med 9000 kollegor är du med och bygger hemstaden, kunskapsstaden och upplevelsestaden. Läs mer om oss https://www.halmstad.se/intro

Hemvårdsförvaltningen ansvarar för äldre personers behov av vård, omsorg, boende och aktivitet. Förvaltningen är en av kommunens största arbetsplatser med cirka 2 200 anställda. Vi strävar ständigt efter utveckling och förnyelse inom vårt verksamhetsområde. Hemvårdsförvaltningen är en modern arbetsgivare som genom öppet klimat och med växtkraft för förnyelse och förändring möter nya behov och krav från Halmstads kommuns invånare.

Arbetsuppgifter

Hemvårdsförvaltningen söker sjuksköterskor till TeleQ. TeleQ-verksamheten tar emot inkommande samtal till hemsjukvården, dygnet runt. Som sjuksköterska triagerar och prioriterar du den information du får i telefon.

Arbetet innebär rådgivning och arbete i system förutom Aurora TeleQ såsom Pascal, LifeCare, Alfa eCare SignIt. Du förväntas kunna arbeta självständigt i enlighet med hemvårdsförvaltningens värdegrundsord Tillit - Ödmjukhet - Respekt.

Kompetensutveckling erbjuds kontinuerligt för att hålla hög kvalité och möta kundernas behov.

Kvalifikationer

Vi söker dig som är legitimerad sjuksköterska med erfarenhet från arbete inom hemsjukvård och sjukhus. Har du vidareutbildning inom geriatrik, öppen hälso-och sjukvård eller psykisk ohälsa hos äldre är det meriterande. Likaså är förskrivningsrätt av läkemedel och erfarenhet inom telefonrådgivning meriterande. God datorvana och kunskap och erfarenhet av dokumentation i system via mobiltelefon och dator är ett krav för tjänsten.

Det är av stor vikt att du är social, lyhörd och självständig samt har förmågan att förmedla trygghet till våra kunder trots att det periodvis kan vara ett högt tempo i arbetet.

Personlig lämplighet är viktigt och vi vill att du tar ansvar, är lösningsfokuserad och har ett reflekterande förhållningssätt i ditt arbete.

Körkort för personbil med manuell växellåda är ett krav för att vara aktuell för tjänsten.

Fakta om tjänsten

Antal tjänster
3
Anställningsform
Tillsvidareanställning
Omfattning
Heltid Heltid - tjänsten är förlagd dagtid och kvällstid
Tillträde
Enligt överenskommelse.
Publicerad
2022-08-12
Ansök senast
2022-10-16

Upplysningar

  • Carina Hansson Zander
    Enhetschef hemsjukvården
    E-post: Carina Hansson Zander
  • Vårdförbundet
    Telefon: 035-21 17 01

Ansökan

Referensnummer
HN 2022/00232Ansök

Övrig information

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen hos Halmstads kommun samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande ber vi dig ansöka i Visma Recruit och inte via e-post eller pappersformat.

Vi kommer gå igenom urvalet löpande och kan komma att kalla kandidater till intervju innan ansökningstiden har gått ut.

Om du blir kallad till intervju vill vi att du kan styrka dina meriter med intyg, betyg och referenser.

För att bli aktuell för anställning vill vi att du uppvisar ett utdrag från belastningsregistret. Beställ redan nu registerutdrag på polisens hemsida med ditt bank- id. Öppna E-tjänsten och beställ - "kontroll av egna uppgifter". Utdraget skickas till din brevlåda och ska tas med och uppvisas i samband med rekryteringen

Vi undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.

Tjänsten tillsätts under förutsättning att den inte tas i anspråk av övertalig personal.

Varmt välkommen med din ansökan!