Aktivitetsledare vikariat

Om arbetsplatsen

Halmstad är en expansiv kommun där vi arbetar för att våra 105 000 kommuninvånare ska trivas och få ut mer av livet. Här finns möjligheterna för dig som vill ha ett meningsfullt arbete och bidra med engagemang och nytänkande. Tillsammans med 9000 kollegor är du med och bygger hemstaden, kunskapsstaden och upplevelsestaden. Läs mer om oss https://www.halmstad.se/intro

Hemvårdsförvaltningen ansvarar för äldre personers behov av vård, omsorg, boende och aktivitet. Förvaltningen är en av kommunens största arbetsplatser med cirka 2 200 anställda. Vi strävar ständigt efter utveckling och förnyelse inom vårt verksamhetsområde. Hemvårdsförvaltningen är en modern arbetsgivare som genom öppet klimat och med växtkraft för förnyelse och förändring möter nya behov och krav från Halmstads kommuns invånare.

Arbetsuppgifter

Som aktivitetsledarna arbetar vi förebyggande för kundens välmående. Detta gör vi genom sociala och fysiska aktiviteter, intellektuell stimulans, kultur och hantverk. Vi arbetar ständigt med att utveckla våra aktiviteter och arbetsmetoder och vi ansvarar för att söka upp, samverka, planera och genomföra aktiviteter efter behov och önskemål från kunderna.

Aktivitetsledarna arbetar aktivt tillsammans med frivilliga på våra mötesplatser runt om i Halmstad och utgår från Alla hjärtans hus.

Kvalifikationer

Vi söker dig som är utbildad äldre-pedagog, aktivitetsledare/fritidsledare eller har annan högskoleutbildning som arbetsgivaren bedömer som likvärdig. Det är meriterande om du har erfarenheter från liknande verksamhet eller har kunskap och erfarenhet av arbete med äldre tex inom vård- omsorg.

Du tycker om att arbeta med människor och sätter självklart kunden i fokus utifrån hemvårdsförvaltningens värdegrund.

Du är driven, serviceinriktad, social och ansvarstagande samt kan planera och utföra både sociala och fysiska aktiviteter. Arbetet som aktivitetsledare förutsätter att du kan ta initiativ och vara självgående samt trivas och ta ledning i sociala sammanhang.
Tillsammans har vi en god samarbetsförmåga, både mellan kollegor i arbetsgruppen och med våra kunder, frivilliga och andra samarbetspartners.

Körkort för personbil med manuell växellåda är ett krav.

Fakta om tjänsten

Antal tjänster
1
Anställningsform
Tidsbegränsad anställning
Omfattning
Heltid
Tidsbegränsad till
2024-03-31
Tillträde
Snarast enligt överenskommelse. Intervjuer sker löpande under ansökningstiden.
Publicerad
2023-01-23
Ansök senast
2023-02-03

Upplysningar

  • Kommunal
    Telefon: 035-138070
  • Lena Ljungquist
    Telefon: +46 737093097

Ansökan

Referensnummer
HN 2023/00034Ansök

Övrig information

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen hos Halmstads kommun samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande ber vi dig ansöka i Visma Recruit och inte via e-post eller pappersformat.

För att bli aktuell för anställning vill vi att du uppvisar ett utdrag från belastningsregistret. Beställ redan nu registerutdrag på polisens hemsida med ditt bank- id. Öppna E-tjänsten och beställ - "kontroll av egna uppgifter". Utdraget skickas till din brevlåda och ska tas med i oöppnat kuvert och uppvisas i samband med rekryteringen.

Vi undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.

Tjänsten tillsätts under förutsättning att den inte tas i anspråk av övertalig personal.

Varmt välkommen med din ansökan!