Enhetschef till Intraprenad Vallås äldreboende

Om arbetsplatsen

Halmstad är en expansiv kommun där vi arbetar för att våra 105 000 kommuninvånare ska trivas och få ut mer av livet. Här finns möjligheterna för dig som vill ha ett meningsfullt arbete och bidra med engagemang och nytänkande. Tillsammans med 9000 kollegor är du med och bygger hemstaden, kunskapsstaden och upplevelsestaden. Läs mer om oss https://www.halmstad.se/intro

Hemvårdsförvaltningen ansvarar för äldre personers behov av vård, omsorg, boende och aktivitet. Förvaltningen är en av kommunens största arbetsplatser med cirka 2 200 anställda. Vi strävar ständigt efter utveckling och förnyelse inom vårt verksamhetsområde. Hemvårdsförvaltningen är en modern arbetsgivare som genom öppet klimat och med växtkraft för förnyelse och förändring möter nya behov och krav från Halmstads kommuns invånare.

Arbetsuppgifter

Till hemvårdsförvaltningens verksamhet för boende söker vi nu dig som vill arbeta som enhetschef på Intraprenad Vallås äldreboende.

Som enhetschef har du möjlighet att göra skillnad för våra kunder inom äldreomsorgen och i uppdraget ingår att leda, utveckla och följa upp verksamheten inom ramen för kvalitet, personalförsörjning, arbetsmiljö och budget. Hos oss är det viktigt att du har fokus på tillsammansperspektivet och att ditt ledarskap präglas av en vilja att tillsammans med dina ca.40 medarbetare, kunder och kollegor arbetar för att driva verksamheten framåt. Verksamheten består av fyra enhetschefer, två samordnare, 160 medarbetare samt 144 kunder. Tillsammans formar vi vår egen verksamhet som intraprenad.

Kvalifikationer

Vi söker dig som har högskoleutbildning inom social omsorg eller annan utbildning som arbetsgivaren bedömer som likvärdig. Tjänsten kräver att du har erfarenhet av att arbetat som chef inom äldreomsorgen med personal- och arbetsmiljöansvar. Det är viktigt för oss att du har erfarenhet och kunskap av ekonomistyrning och att driva en verksamhet mot budget i balans. Din goda kommunikationsförmåga gör att du enkelt kan uttrycka dig väl på svenska i både tal och skrift. Och då resor förekommer i tjänsten är B-körkort ett krav.

Du har en personlig mognad, tar initiativ och kan strukturera ditt arbete på ett organiserat och effektivt sätt. Du har ett tydligt ledarskap och ser samarbete som en självklarhet. Du är inlyssnande, kommunikativ och löser konflikter på ett konstruktivt sätt. Det är viktigt att du har ett helhetstänk samtidigt som du är flexibel för att kunna möta förändringar och se möjligheterna i dem.

Du behöver ha en tydlig bild över vad digitaliseringen kan komma att innebära för vår verksamhet och vill vara med och leda den resan. Du har ett driv för utveckling och vill ta en aktiv vara delaktig roll i att förflytta vår verksamhet framåt. Vi kommer att lägga stor vikt vid personlig lämplighet.

Är du den vi söker? Varmt välkommen med din ansökan!

Fakta om tjänsten

Antal tjänster
1
Anställningsform
Tillsvidareanställning
Omfattning
Heltid
Tillträde
Tillträde snarast eller enligt överenskommelse.
Publicerad
2023-01-17
Ansök senast
2023-01-31

Upplysningar

 • Lina Stormhammar
  Rekryterare
  Telefon: 072-083 38 76
 • Marie Elvér
  Enhetschef
  Telefon: 070-285 66 13
  E-post: Marie Elvér
 • Vision
  Telefon: 035-13 70 40
 • Ledarna
  Telefon: 035-15 84 60

Ansökan

Referensnummer
HN 2023/00033Ansök

Övrig information

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen hos Halmstads kommun samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande ber vi dig ansöka i Visma Recruit och inte via e-post eller pappersformat.

Detta är en kompetensbaserad rekrytering där vi efter urval kommer att tillämpa telefonintervju, digital intervju med arbetspsykologiska tester samt slutligen intervju med rekryterande chef.

Tjänsten tillsätts under förutsättning att den inte tas i anspråk av övertalig personal.

Varmt välkommen med din ansökan!