Poolsjuksköterskor

Om arbetsplatsen

Halmstad är en expansiv kommun där vi arbetar för att våra 105 000 kommuninvånare ska trivas och få ut mer av livet. Här finns möjligheterna för dig som vill ha ett meningsfullt arbete och bidra med engagemang och nytänkande. Tillsammans med 9000 kollegor är du med och bygger hemstaden, kunskapsstaden och upplevelsestaden. Läs mer om oss https://www.halmstad.se/intro

Hemvårdsförvaltningen ansvarar för äldre personers behov av vård, omsorg, boende och aktivitet. Förvaltningen är en av kommunens största arbetsplatser med cirka 2 200 anställda. Vi strävar ständigt efter utveckling och förnyelse inom vårt verksamhetsområde. Hemvårdsförvaltningen är en modern arbetsgivare som genom öppet klimat och med växtkraft för förnyelse och förändring möter nya behov och krav från Halmstads kommuns invånare.

I hemsjukvården arbetar idag ungefär ett hundratal sjuksköterskor i vår verksamhet som bedrivs dygnet runt. Vi är stolta över vår äldreomsorg och kan erbjuda ett spännande och omväxlande arbete tillsammans med engagerade och kompetenta kollegor! Hemsjukvårdens verksamhet är förlagd i hela Halmstad, vi har i arbetsgrupperna olika verksamhetsområden.

Arbetsuppgifter

Hemvårdsförvaltningen söker sjuksköterskor för pooltjänstgöring, som poolssjuksköterska ersätter du ordinarie sjuksköterskor vid frånvaro. Du har en flexibel roll i verksamheten där du besöker flera enheter under arbetspassen. Du tar dig fram med bil som tillförs av arbetsplatsen.

Som sjuksköterska bedömer och utför du medicinska behandlings- och omvårdnadsinsatser. Vi arbetar utifrån team, men mycket av det praktiska arbetet är självständigt och därmed är det viktigt att du är bekväm vid att leda dig själv och arbeta självständigt med sedvanliga sjuksköterskeuppgifter.

Vi erbjuder kompetensutveckling kontinuerligt för att hålla hög kvalité och möta kundernas behov.

Arbetet är förlagd dagtid med vissa kvällar och helgtjänstgöring kan förekomma. Personlig lämplighet är viktigt och vi vill att du tar ansvar, är lösningsfokuserad och har ett reflekterande förhållningssätt i ditt arbete.

Kvalifikationer

Vi söker dig som är legitimerad sjuksköterska som önskar och få en bred erfarenhet inom vården. Har du en vidareutbildning inom exempelvis geriatrik, psykiatri, öppen hälso- och sjukvård är det meriterande. Vi ser gärna att du som sjuksköterska har patientfokus, gillar att samarbeta och vara den sammankopplande länken mellan patient, anhöriga och övriga i teamet för bästa tänkbara vård.

Det är av stor vikt att du är social, lyhörd och självständig samt har förmågan att förmedla trygghet till våra kunder.

Körkort för personbil med manuell växellåda är ett krav för tjänsten.

Fakta om tjänsten

Antal tjänster
2
Anställningsform
Tillsvidareanställning
Omfattning
Heltid
Tillträde
Tillträde sker enligt överenskommelse. Intervjuer och tillsättning kan ske under annonseringstid.
Publicerad
2023-02-13
Ansök senast
2023-04-02

Upplysningar

  • Carina Hansson Zander
    Enhetschef
    +46 738681798
  • Vårdförbundet
    Telefon: 035-21 17 01

Ansökan

Referensnummer
HN 2023/00069Ansök

Övrig information

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen hos Halmstads kommun samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande ber vi dig ansöka i Visma Recruit och inte via e-post eller pappersformat.

För att bli aktuell för anställning vill vi att du uppvisar ett oöppnat utdrag från belastningsregistret. Beställ redan nu registerutdrag 442.3 på polisens hemsida. https://polisen.se/tjanster-tillstand/belastningsregistret/kontrollera-dina-uppgifter-i-belastningsregistret

Vi undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.

Tjänsten tillsätts under förutsättning att den inte tas i anspråk av övertalig personal.

Varmt välkommen med din ansökan!