Badvakter

Om arbetsplatsen

Halmstad är en expansiv kommun där vi arbetar för att våra 100 000 kommuninvånare ska trivas och få ut mer av livet. Här finns möjligheterna för dig som vill ha ett meningsfullt arbete och bidra med engagemang och nytänkande. Tillsammans med 9000 kollegor är du med och bygger hemstaden, kunskapsstaden och upplevelsestaden. Läs mer om oss https://www.halmstad.se/intro

Teknik-
och fastighetsförvaltningen bidrar till att göra Halmstad till en attraktiv stad att bo och vistas i. Vi utvecklar, bygger och förvaltar kommunens lokaler, infrastruktur och offentliga miljö. Vi ansvarar också för Halmstads idrotts- och fritidsverksamhet genom samverkan och stöd till föreningslivet.

Under sommaren har badanläggningsenheten verksamhet på simstadion Brottet, Getingebadet, Furulundsbadet, Halmstad Arena Bad samt tillgänglighetsanpassade bad på Gröningen och Svärjarehålan. Övrig tid bedrivs verksamhet på Halmstad Arena Bad.

Arbetsuppgifter

Som badvakt hos oss arbetar du på någon av kommunens badanläggningar och bidrar med att skapa trivsel och att ge våra badgäster en trygg upplevelse i bassängerna. Du utför bevakningsarbete och håller ordning på badområdet. Städning och renhållning av lokaliteter och toaletter ingår också i arbetet.
Som badvakt ingår att vara simlärare i simskolan på Halmstad Arena bad.

Kvalifikationer

Som person söker vi dig som har gott omdöme och har förmåga att agera stabilt även i pressade situationer. Då du i stor utsträckning kommer att möta våra badgäster behöver du vara serviceinriktad och ha intresse, vilja och förmåga att hjälpa andra. Eftersom arbetet sker i team ser vi även att du behöver ha en god samarbetsförmåga. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

B-körkort ett önskvärt då du kan behöva ta dig till de olika baden i tjänsten.

Har du simlärarutbildning är det meriterande, liksom livräddarutbildning. Har du erfarenhet av liknande arbete tidigare är det meriterande.

Fakta om tjänsten

Antal tjänster
2
Anställningsform
Tidsbegränsad anställning
Omfattning
Heltid
Tidsbegränsad till
2022-12-31
Tillträde
Tillträde 2022-08-01 eller enligt överenskommelse.
Publicerad
2022-05-18
Ansök senast
2022-06-30

Upplysningar

Ansökan

Referensnummer
TFN 2022/00670Ansök

Övrig information

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen hos Halmstads kommun samt möjliggöra god kommunikation med dig som sökande använder vi e-rekrytering i Visma Recruit.

Vi undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.

Varmt välkommen med din ansökan!