Fastighetsskötare

Om arbetsplatsen

Halmstad är en expansiv kommun där vi arbetar för att våra 100 000 kommuninvånare ska trivas och få ut mer av livet. Här finns möjligheterna för dig som vill ha ett meningsfullt arbete och bidra med engagemang och nytänkande. Tillsammans med 9000 kollegor är du med och bygger hemstaden, kunskapsstaden och upplevelsestaden. Läs mer om oss https://www.halmstad.se/intro

Servicekontoret
bidrar till en bättre vardag för kommunens invånare och verksamheter med tjänster inom bland annat måltider, fastighets- och verksamhetsservice, IT, fordon, personal- och löneadministration samt invånarvägledning.
Brinner du för att ge bra service? Välkommen till oss, en professionell organisation i ständig utveckling som arbetar aktivt med service och engagemang.

FM-service tar hand om lokaler i bland annat skolor, förskolor och på kontor. Vi städar en yta motsvarande 55 fotbollsplaner, sköter alla fastigheter och utemiljön runt dem samt gör vaktmästartjänster.

Arbetsuppgifter

Som fastighetsskötare arbetar du med skötsel och tillsyn av kommunala fastigheter, främst genom förebyggande underhåll och felanmälningar. Du arbetar också med verksamhetsservice gentemot våra kunder inom kommunal verksamhet såsom t ex skolor, förskolor, äldreboenden och gruppbostäder. Vi använder ärendehanteringssystemet Dedu och i princip samtliga av de uppdrag vi utför går därigenom.
Tjänsten är för närvarande i Oskarström.

Kvalifikationer

Vi söker dig som är händig och gillar att lösa praktiska problem. Du har gymnasieutbildning, gärna kompletterad med utbildningar inom fastighetsskötsel/vaktmästaruppgifter. Exempel på utbildningar är brandskyddskontrollant, heta arbeten, anläggningsskötare brandlarm, elsäkerhetskurs, liftkort skylift, ställningsbyggare, fallskyddsutbildning/arbete höga höjder, lås och inbrottslarm.

Arbetslivserfarenhet som fastighetsskötare eller likvärdigt krävs, meriterande är erfarenhet inom lås och larm, brandskydd, heta arbeten, el, VVS och reparationer. Det är en fördel om du har kännedom om kommunala verksamheter och/eller har erfarenhet från annan serviceverksamhet. En förutsättning för rapportering och beställningar är att du har god förmåga att använda digitala verktyg. Dina kunskaper i svenska språket är som modersmål eller nivå D i SFI-utbildningen. B-körkort för manuell växellåda är ett krav.

Tunga arbetsuppgifter förekommer, därför ser vi gärna att du har en god fysisk förmåga.

Du är en positiv person som skapar god kontakt med alla människor du möter. Förändringar och motgångar hanterar du på ett bra sätt utan att tumma på de regler och kvalitetskrav som finns i verksamheten.

Fakta om tjänsten

Antal tjänster
1
Anställningsform
Tillsvidareanställning
Omfattning
Heltid
Publicerad
2022-06-17
Ansök senast
2022-07-10

Upplysningar

Ansökan

Referensnummer
C92620 - 2022Ansök

Övrig information

Som medarbetare hos oss delar och bidrar du till vår gemensamma arbetskultur. Den uttrycks i våra lönekriterier, se dem på https://bit.ly/2VbZwaT

Vi
uppmuntrar till god hälsa och regelbunden rörelse. Halmstads kommun erbjuder ett friskvårdsbidrag till alla anställda.

Vid nyanställning ska utdrag från polisens belastningsregister lämnas. https://polisen.se/tjanster-tillstand/belastningsregistret/

Välkommen
med din ansökan via länken i annonsen, vi intervjuar och anställer fortlöpande.