Undersköterskor/Vårdbiträden till Korttiden & Växelvården

Om arbetsplatsen

Halmstad är en expansiv kommun där vi arbetar för att våra 100 000 kommuninvånare ska trivas och få ut mer av livet. Här finns möjligheterna för dig som vill ha ett meningsfullt arbete och bidra med engagemang och nytänkande. Tillsammans med 9000 kollegor är du med och bygger hemstaden, kunskapsstaden och upplevelsestaden. Läs mer om oss https://www.halmstad.se/intro

Hemvårdsförvaltningen
ansvarar för äldre personers behov av vård, omsorg, boende och aktivitet. Förvaltningen är en av kommunens största arbetsplatser med cirka 2 200 anställda. Vi strävar ständigt efter utveckling och förnyelse inom vårt verksamhetsområde. Hemvårdsförvaltningen är en modern arbetsgivare som genom öppet klimat och med växtkraft för förnyelse och förändring möter nya behov och krav från Halmstads kommuns invånare.

Nu söker vi vikarier till vårt team på Korttiden & Växelvården!

Vi söker DIG som är glad, positiv och har framåtanda för ett spännande arbete hos oss.

Arbetsuppgifter

Vad är Korttiden?
Korttidsenheten är fördelad på fyra avdelningar och vistelsen är beviljad av biståndshandläggare. På enheten arbetar undersköterskor, sjuksköterskor och rehab- personal för att hjälpa våra kunder med sin återhämtning. Målet för kundens vistelse planeras i samråd med undersköterskor, sjuksköterskor, fysio- och arbetsterapeut för att kunden ska klara av att återgå hem eller till annat boende. Våra kunder kommer till oss efter utskrivning från sjukhuset eller för att hemsituationen är ohållbar, vilket kräver en hög flexibilitet av dig som omvårdnadspersonal eftersom den ena dagen inte är den andra lik.

Vad är Växelvård?
Växelvård erbjuds de kunder som fortfarande bor hemma när de anhöriga behöver avlösning. Vanligast är en vistelse på 1 eller 2 veckor. Kund och anhörig planerar vistelsen i samråd med koordinatorn, efter beslut från biståndshandläggaren. Här arbetar vi med omvårdnad och aktiviteter för att skapa en bra vistelse för våra kunder, vilket erbjuder ett omväxlande och stimulerande arbete för dig som omvårdnadspersonal.

Är du nyfiken på ett omväxlande och stimulerande arbete och trivs att arbeta tvärprofessionellt är du välkommen att söka dig till oss. Korttiden och växelvårdens verksamhet kommer flytta och expandera hösten 2023 så här får du ett ypperligt tillfälle att prova ett spännande arbete.

Kvalifikationer

Du är utbildad undersköterska eller har en annan utbildning som arbetsgivaren bedömer som likvärdig. Önskvärt med erfarenhet inom vården.
Du behöver vara en trygg person med ett öppet sinne och förmåga att sätta kunden i centrum. Du har en god samarbetsförmåga både med kunder, anhöriga, kollegor i arbetsgruppen samt samarbetspartners.
Arbetet som undersköterska förutsätter att du kan ta initiativ och vara självgående.
Vi kommer lägga stor vikt vid personlig lämplighet.

Förmåga att uttrycka dig på svenska i tal och skrift.

Vi vill att du har en god datorvana och erfarenhet av att arbeta i dokumenthanteringssystem.

Önskvärt att du har B-Körkort för personbil med manuell växellåda.

Fakta om tjänsten

Antal tjänster
5
Anställningsform
Tidsbegränsad anställning
Omfattning
Heltid
Tidsbegränsad till
2023-01-31
Tillträde
Enligt överenskommelse
Publicerad
2022-07-08
Ansök senast
2022-08-07

Upplysningar

  • Åsa Gylling
    Enhetschef
    Telefon: 076-610 74 82
  • Kommunal
    Telefon: 035-138070

Ansökan

Referensnummer
HN 2022/00197Ansök

Övrig information

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen hos Halmstads kommun samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande ber vi dig ansöka i Visma Recruit och inte via e-post eller pappersformat.

Vi undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.

Tjänsten tillsätts under förutsättning att den inte tas i anspråk av övertalig personal.

Vi kommer löpande att genomföra telefonintervjuer under annonstiden. Vi kommer boka in de som går vidare till fysiska intervjuer under vecka 33-35.

Varmt välkommen med din ansökan!