Grundskollärare SvA åk 7-9 Furulundsskolan

Om arbetsplatsen

Halmstad är en expansiv kommun där vi arbetar för att våra 100 000 kommuninvånare ska trivas och få ut mer av livet. Här finns möjligheterna för dig som vill ha ett meningsfullt arbete och bidra med engagemang och nytänkande. Tillsammans med 9000 kollegor är du med och bygger hemstaden, kunskapsstaden och upplevelsestaden. Läs mer om oss https://www.halmstad.se/intro

Barn
och ungdomsförvaltningen arbetar med cirka 15 000 barns och elevers lärande och utveckling. Vi är kommunens största förvaltning med cirka 3 000 anställda som tillsammans verkar inom förskola, grundskola, fritidshem, kulturskola, grundsärskola, teknikskolan KomTek och vårt resurscentrum Kärnhuset.

Furulundsskolan är en f-9 skola med ca 700 elever i de östra/centrala delarna av Halmstad. Skolan är populär och många elever söker sig hit. Furulundsskolans organisation är flexibel för att möta de olika behov som uppstår under läsåret. Alla lärare arbetar med elevernas språkutveckling. På Furulundsskolan tar alla ett gemensamt ansvar för elevernas trygghet samt för att eleverna når så långt det är möjligt i sin utveckling och lärande. Elevhälsoteamet arbetar nära arbetslagen i dessa processer. Vår verksamhet tar sin utgångspunkt från vår helhetsidé med verksamhetsidéer som är ett sätt att kvalitetssäkra vår undervisning. På Furulundsskolan är det kollegiala lärandet viktigt i vårt utvecklingsarbete.

Arbetsuppgifter

Vi söker nu en SvA-lärare för undervisning i åk 7-9 som vill vara med och fortsätta utveckla Furulundsskolan till att bli en skola där alla elever har möjlighet att nå så långt som möjligt, utifrån sina förutsättningar. Du kommer få ämneskollegor i SvA som arbetar i F-3 och åk 4-6. I tjänsten kan även undervisning i förberedelseklass förekomma. Tjänsten erbjuder ett utmanande och stimulerande arbete där du får utvecklas i din profession och samtidigt ges möjlighet att bidra till förändring.
Håll gärna utkik efter vår förstelärarannons som kommer ut inom kort!

Kvalifikationer

Legitimerad lärare med behörighet för undervisning i SvA åk 7-9.

Du har en stor förmåga att bygga positiva relationer med elever, föräldrar och kollegor. Du har en mycket god samarbetsförmåga. Du är engagerad, lösningsfokuserad och ser möjligheter utifrån givna förutsättningar. Du tilltalas av vårt sätt att arbeta med skolutveckling, som finns att läsa om på hemsidan. Du har en förmåga och vilja att påverka vår skolkultur, och du har erfarenhet och kunskaper om hur IKT kan omsättas i undervisningen för att öka elevernas måluppfyllelse och lust att lära. Goda ledaregenskaper värdesätts högt. Du har höga förväntningar på oss.

Fakta om tjänsten

Antal tjänster
1
Anställningsform
Tillsvidareanställning
Omfattning
Heltid
Tillträde
Tillträde 2022-08-08 eller enligt överenskommelse
Publicerad
2022-05-25
Ansök senast
2022-07-27

Upplysningar

 • Magnus Ljungdahl
  Rektor
  Telefon: 076 769 99 75
 • Kristina Johnsson
  Lärarnas Riksförbund
  Telefon: 0706-524911
  E-post: Kristina Johnsson
 • Susanne Jovliden
  Lärarförbundet
  Telefon: 0721-45 56 23
  E-post: Susanne Jovliden

Ansökan

Referensnummer
BUN 2022/00538Ansök

Övrig information

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen hos Halmstads kommun samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande ber vi dig skicka in din ansökan digitalt.

Barn- och ungdomsförvaltningen värdesätter de kvaliteter som en jämn ålders- och könsfördelning samt etnisk och kulturell mångfald tillför verksamheten. Vi ser därför gärna sökande som bidrar till detta.

Om du erbjuds anställning inom Barn- och ungdomsförvaltningen är du skyldig att visa upp ett utdrag utan anmärkning från Polisens belastningsregister för arbete inom skola/förskola. Utdraget är kostnadsfritt och tar ca 2-3 veckor för polisen att handlägga. Beställ därför i god tid!

Tjänsten tillsätts under förutsättning att den inte tas i anspråk av övertalig personal.

Vi undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.

Varmt välkommen med din ansökan!