Bokningskoordinator till Halmstads teater

Om arbetsplatsen

Destination Halmstad AB är ett helägt kommunalt bolag med Halmstads Rådhus AB som moderbolag. Bolaget har som
uppgift att aktivt verka för utvecklingen av Halmstad som besöks-, mötes-, och evenemangsstad.
Destination Halmstad AB verkar inom tre affärsområden: Turistservice, Halmstads Teater och Evenemang & Möten.

Halmstad är en expansiv kommun där vi arbetar för att våra 100 000 kommuninvånare ska trivas och få ut mer av livet. Här finns möjligheterna för dig som vill ha ett meningsfullt arbete och bidra med engagemang och nytänkande. Tillsammans med 9000 kollegor är du med och bygger hemstaden, kunskapsstaden och upplevelsestaden. Läs mer om oss https://www.halmstad.se/intro

Arbetsuppgifter

En vanlig dag på jobbet ger du service till massor av personer. Du hjälper till när en världsartist planerar sitt besök i Halmstad, du möter några av Sveriges största artisters crew då de vill se våra lokaler i jakten på den bästa arenan i Halmstad. När sällskapet lämnat Halmstads Teater så möter du upp våra härliga konferensgäster för att säkerställa att allt blir som de önskat när ni hade kontakt och bokade.

För dig är mötet med människor det viktigaste, oavsett om det är via telefon, mail eller i verkligheten. För att allt ska bli så bra som möjligt på mötet, kongressen eller eventet engagerar du dig i alla detaljer längst vägen. Från idé, till offerter, fakturering och även genomförande. Din närvaro i samtalen i tidigt skede med gästen är viktigt för dig. Likaså att offerter är korrekta och att allt administrativt sköts med exakthet.

Inom Halmstads teater är möjligheterna oändliga. Vill kunden ha en klassisk konferens? Vill artisten ett specifikt ljus i hela lokalen? Ska det livesändas? Är det en kommunal tillställning eller för Halmstads största företag? Du älskar att jobba kreativt och flexibelt och kan med lätthet hjälpa kunden få till sitt planerade event med det lilla extra.

Som person är du kommunikativ, social och utåtriktad vilket är egenskaper som kommer väl till pass i arbetet med nyhetsbreven där du skriver om vår verksamhet. Där marknadsför du fantastiska Halmstads Teater och våra möten och event. Där tar du fram statistik, exempel och bilder som lockar både nya och bekanta kunder.
Ibland krävs det specialavtal eller upphandlingar vilket gör att du får klura lite extra, där är dina säljskills viktiga. Men såklart löser du detta utan att göra avkall på relationerna med kunden.

I teamet är ni tillsammans duktiga på att göra det så bra som möjligt för gästen och ni samarbetar nära i planerandet oavsett om det behövs projektledare, scenmästare eller catering, möblering m.m. Du hjälper såklart också till inom övriga arbetsområden inom Halmstads Teater och kan arbeta kvällar och helger när så behövs.

För oss inom Destination Halmstad AB är hållbarhet en prioriterad fråga och där är du hållbarhetsansvarig på avdelningen.

Kvalifikationer

Erfarenhet av arbete som konferens och mötesbokare är ett krav. Önskvärt är om du har utbildning eller tidigare har arbetat med marknadsföring, ekonomi och hållbarhet/miljö frågor (minst gymnasial). Utbildning inom besöksnäringen är meriterande men inget krav.
Svenska och Engelska språket i tal och skrift är krav, kan du fler språk är detta meriterande.
För tjänsten krävs körkort B.

Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper och din inställning till service och bemötande. Som person är du serviceinriktad, ansvarfull, flexibel, strukturerad och lösningsorienterad. Du trivs med att arbeta såväl självständigt som att samarbeta i grupp. Du har en bra planeringsförmåga, kan arbeta proaktivt och hantera flera arbetsuppgifter samtidigt.

Låter det som drömjobbet? Vi söker drömmedarbetaren? Är det du? Välkommen med din ansökan i så fall.

Fakta om tjänsten

Antal tjänster
1
Anställningsform
Tillsvidareanställning
Omfattning
Heltid
Tillträde
1/9
Publicerad
2022-06-10
Ansök senast
2022-07-01

Upplysningar

Ansökan

Referensnummer
DHAB 2022/00076Ansök

Övrig information

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen hos Halmstads kommun samt möjliggöra god kommunikation med dig som sökande använder vi e-rekrytering i Visma Recruit.

Vi undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.

Varmt välkommen med din ansökan!