Driftsamordnare Kust och Idrott

Om arbetsplatsen

Halmstad är en expansiv kommun där vi arbetar för att våra 100 000 kommuninvånare ska trivas och få ut mer av livet. Här finns möjligheterna för dig som vill ha ett meningsfullt arbete och bidra med engagemang och nytänkande. Tillsammans med 9000 kollegor är du med och bygger hemstaden, kunskapsstaden och upplevelsestaden. Läs mer om oss https://www.halmstad.se/intro

Teknik-
och fastighetsförvaltningen bidrar till att göra Halmstad till en attraktiv stad att bo och vistas i. Vi utvecklar, bygger och förvaltar kommunens lokaler, infrastruktur och offentliga miljö. Vi ansvarar också för Halmstads idrotts- och fritidsverksamhet genom samverkan och stöd till föreningslivet.

Dina arbetsuppgifter kommer att falla under enheten Kust och Idrott som ingår i Teknik- och fastighetsförvaltningen i Halmstads kommun.
Under enhetens driftsansvar ingår samtliga kommunala fotbollsplaner, inkluderat Örjans vall och kommunens idrottshallar. Halmstads kustremsa ifrån Genevadsån upp till gränsen Falkenberg inkluderat kommunala badplatser i våra insjöar samt aktivitetsytor såsom ute-tennisplaner, lekplatser samt utegym. Under enhetens ansvar faller även Strömvallens isbana i Oskarström. Med andra ord en bred och händelserik verksamhet!

Arbetsuppgifter

Dina arbetsuppgifter kommer i huvudsak vara att bistå enhetschef samt gruppchef genom att delta samt i förekommande fall själv ta ansvar för viss typ av utredningar, beställningar, uppföljningar samt delta i olika projekt som faller under enhetens verksamhet. Det kan också förekomma inventering samt kvalitetssäkring i uppdraget. Föreningskontakt samt kontakt med skolan är också en viktig del i uppdraget för att enheten ska fungera på ett bra sätt.

Kvalifikationer

Du som söker har relevant gymnasieutbildning eller erfarenhet som arbetsgivaren bedömer som likvärdig. Det är ett krav att du har erfarenhet av arbete med/inom föreningslivet då tjänsten innebär många kontakter med föreningslivet.
B-körkort är ett krav.

Vi söker dig som är lyhörd och flexibel och har god förståelse för det breda föreningsliv vi har i vår kommun. Vidare har du en god planeringsförmåga och kan driva arbetet självständigt inom givna verksamhetsförutsättningar. Du har en hög social förmåga samt en hög stresstålighet då verksamheten är säsongsbetonad med ibland höga arbetstoppar. Du går organisatoriskt direkt under Enhetschef Kust och idrott och kommer att ha daglig kontakt med yttre drift samt vår interna beställarfunktion.

Fakta om tjänsten

Antal tjänster
1
Anställningsform
Tillsvidareanställning
Omfattning
Heltid
Tillträde
Tillträde snarast enligt överenskommelse.
Publicerad
2022-07-05
Ansök senast
2022-08-14

Upplysningar

Ansökan

Referensnummer
TFN 2022/00820Ansök

Övrig information

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen hos Halmstads kommun samt möjliggöra god kommunikation med dig som sökande använder vi e-rekrytering i Visma Recruit.

Vi undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.

Varmt välkommen med din ansökan!