Leg sjuksköterska

Om arbetsplatsen

Socialförvaltningen ansvarar för insatser till barn, ungdomar, familjer samt personer med funktionsnedsättning eller någon form av beroende. Vi bedriver även förebyggande och uppsökande arbete och lägger stor vikt vid ett respektfullt bemötande.

Halmstad är en expansiv kommun där vi arbetar för att våra 100 000 kommuninvånare ska trivas och få ut mer av livet. Här finns möjligheterna för dig som vill ha ett meningsfullt arbete och bidra med engagemang och nytänkande. Tillsammans med 9000 kollegor är du med och bygger hemstaden, kunskapsstaden och upplevelsestaden. Läs mer om oss https://www.halmstad.se/intro

Arbetsuppgifter

Hälso- och sjukvårdsenheten ansvarar för hälso-sjukvård, habilitering och rehabilitering för personer som bor i socialförvaltningens särskilda boende, daglig verksamhet och/eller personlig assistans.
Du ansvarar för att bedöma, planera, genomföra och följa upp hälso- och sjukvårdsinsatser, medicin hantering, specifik omvårdnad och dokumentation. I arbetsuppgifterna ingår teamarbete, att handleda, delegera och undervisa omvårdnadspersonal samt information, råd och stöd till brukare och anhöriga

Kvalifikationer

Leg sjuksköterska

Körkort B erfordras

Meriterande om du har erfarenhet av arbete inom funktionsnedsättning och psykiatri.

Fakta om tjänsten

Antal tjänster
1
Anställningsform
Tillsvidareanställning
Omfattning
Heltid
Tillträde
Enligt överenskommelse
Publicerad
2022-06-13
Ansök senast
2022-06-27

Upplysningar

  • Linda Throneé
    Enhetschef
    E-post: Linda Throneé
  • Anna Johansson
    Vårdförbundet
    Telefon: 035-162110

Ansökan

Referensnummer
SN 2022/00160Ansök

Övrig information

Vi värdesätter de kvaliteter som en jämn ålders- och könsfördelning samt etnisk och kulturell mångfald tillför verksamheten.
Vi undanber oss vänlige med bestämt erbjudande och annonsering och rekryteringshjälp i samband med denna annons
Halmstads kommun tillämpar rökfri arbetstid.