Elevassistent till Åledsskolan

Om arbetsplatsen

Barn och ungdomsförvaltningen arbetar med cirka 15 000 barns och elevers lärande och utveckling. Vi är kommunens största förvaltning med cirka 3 000 anställda som tillsammans verkar inom förskola, grundskola, fritidshem, kulturskola, grundsärskola, teknikskolan KomTek och vårt resurscentrum Kärnhuset.

Halmstad är en expansiv kommun där vi arbetar för att våra 100 000 kommuninvånare ska trivas och få ut mer av livet. Här finns möjligheterna för dig som vill ha ett meningsfullt arbete och bidra med engagemang och nytänkande. Tillsammans med 9000 kollegor är du med och bygger hemstaden, kunskapsstaden och upplevelsestaden. Läs mer om oss https://www.halmstad.se/intro

Arbetsuppgifter

Vi söker en elevassistent till Åledsskolans lågstadium och fritidshem.

Som elevassistent arbetar du i skolan och hjälper elev/elever som behöver stöd i skola och i fritidshemmet. Arbetsuppgifterna varierar, vilket ger ett omväxlande och utmanande arbete, samtidigt som arbetet ställer krav på både kompetens och personliga egenskaper hos dig.

I arbetet ingår vissa medicinska arbetsuppgifter samt lyft.

Kvalifikationer

Vi söker dig med elevassistentutbildning, barnskötarutbildning, undersköterskeutbildning eller med annan utbildning och/eller erfarenhet som arbetsgivaren bedömer som lämplig. Du har erfarenhet av barn med funktionshinder och vi ser gärna att du är väl förtrogen av diabetesvård och sjukvård. Du behöver ha god fysik då arbetet kommer innebära en del lyft.

Du är en stabil och trygg person och har god förmåga att skapa förtroende hos omgivningen. Du är uppfinningsrik, nyfiken, flexibel och har förmågan att läsa av elevens kognitiva förmåga. Du kan arbeta självständigt, är tydlig, handlingskraftig. Du arbetar lugnt och systematiskt med lågaffektivt bemötande samt har ett positivt och inkluderande förhållningssätt till elever, kollegor och föräldrar.

Vi fäster stor vikt vid personlig lämplighet för arbetet.

Rekryteringsprocessen sker löpande så sök gärna snarast!

Fakta om tjänsten

Antal tjänster
1
Anställningsform
Tidsbegränsad anställning
Omfattning
Heltid
Tidsbegränsad till
2022-12-22
Tillträde
Tillträde 2022-08-08 Tidsbegränsad anställning med möjlighet till förlängning.
Publicerad
2022-06-14
Ansök senast
2022-07-14

Upplysningar

  • Annika Palm
    Rektor
    Telefon: 070-8907162
  • Linda Abrahamsson
    Kommunal
    Telefon: 073- 520 43 32

Ansökan

Referensnummer
BUN 2022/00578Ansök

Övrig information

Övrigt
För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen hos Halmstads kommun samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande ber vi dig skicka in din ansökan digitalt.

Barn- och ungdomsförvaltningen värdesätter de kvaliteter som en jämn ålders- och könsfördelning samt etnisk och kulturell mångfald tillför verksamheten. Vi ser därför gärna sökande som bidrar till detta.

Om du erbjuds anställning inom Barn- och ungdomsförvaltningen är du skyldig att visa upp ett utdrag utan anmärkning från Polisens belastningsregister för arbete inom skola/förskola. Utdraget är kostnadsfritt och tar ca 2-3 veckor för polisen att handlägga. Beställ därför i god tid!

Tjänsten tillsätts under förutsättning att den inte tas i anspråk av övertalig personal.

Vi undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.

Varmt välkommen med din ansökan!