Sjuksköterska sökes till planeringsteamet

Om arbetsplatsen

Halmstad är en expansiv kommun där vi arbetar för att våra 100 000 kommuninvånare ska trivas och få ut mer av livet. Här finns möjligheterna för dig som vill ha ett meningsfullt arbete och bidra med engagemang och nytänkande. Tillsammans med 9000 kollegor är du med och bygger hemstaden, kunskapsstaden och upplevelsestaden. Läs mer om oss https://www.halmstad.se/intro

Hemvårdsförvaltningen
ansvarar för äldre personers behov av vård, omsorg, boende och aktivitet. Förvaltningen är en av kommunens största arbetsplatser med cirka 2 200 anställda. Vi strävar ständigt efter utveckling och förnyelse inom vårt verksamhetsområde. Hemvårdsförvaltningen är en modern arbetsgivare som genom öppet klimat och med växtkraft för förnyelse och förändring möter nya behov och krav från Halmstads kommuns invånare.

Arbetsuppgifter

Hemvårdsförvaltningen söker legitimerad sjuksköterska, med placering på planeringsteamet för rehabilitering, omsorg och vård (PROV) som samverkar med Region Halland för att säkra patientens hemgång från Hallands sjukhus.

PROV är ett tvärprofessionellt team som består av biståndshandläggare, sjuksköterskor samt arbetsterapeut och fysioterapeut/sjukgymnast. Planeringsteamet utgår från Skolgatan.

Uppdraget för PROV innebär att genom tydliga vårdplaneringar underlätta och effektivisera vårdflödet från slutenvården till kommunal hemsjukvård. Patienten ska uppleva en trygg och säker övergång till andra vård- och omsorgsformer vid utskrivning från Hallands sjukhus. SIP (samordnad individuell plan) sker via TEAMS alternativt på sjukhuset.

Vid lägre arbetsbelastning på PROV kan tjänstgöring ske på annan enhet i förvaltningen.

I hemsjukvården arbetar idag drygt 100 sjuksköterskor i vår verksamhet som bedrivs dygnet runt. Vi är stolta över vår äldreomsorg och kan erbjuda ett spännande och omväxlande arbete.

Kompetensutveckling erbjuds kontinuerligt för att hålla hög kvalité och möta kundernas behov.

Kvalifikationer

Vi söker dig som är legitimerad sjuksköterska och har bred erfarenhet av arbete i vården. Som person är du ansvarstagande och motiveras av att tillsammans med dina kollegor organisera arbetet på bästa sätt.

Du ska ha mod och vilja att arbeta både självständigt, och tillsammans med det professionella teamet och andra aktörer. För att trivas hos oss tror vi att du utmanas av situationer där nytänkande och kreativitet behövs.

Arbetet kräver även god datorvana då det ingår dokumentation och planering i de system och verktyg vi har

Körkort för personbil med manuell växellåda krävs för tjänsten.

Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet.

Fakta om tjänsten

Antal tjänster
2
Anställningsform
Tillsvidareanställning
Omfattning
Heltid
Tillträde
enligt överenskommelse. Arbetstid: dagtid
Publicerad
2022-06-27
Ansök senast
2022-08-14

Upplysningar

  • Vårdförbundet
    Telefon: 035-21 17 01
  • Peter Lagerqvist
    Enhetschef

Ansökan

Referensnummer
HN 2022/00184Ansök

Övrig information

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen hos Halmstads kommun samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande ber vi dig ansöka i Visma Recruit och inte via e-post eller pappersformat.

För att bli aktuell för anställning vill vi att du uppvisar ett utdrag från belastningsregistret. Beställ redan nu registerutdrag på polisens hemsida med din E-legitimation. Utdraget ska tas med i ett oöppnat kuvert och uppvisas i samband med rekryteringen.

Vi erbjuder alla anställda ett friskvårdsbidrag på 2000:-/år som kan användas till valfri friskvård enligt skatteverkets riktlinjer. Vi har en personalförening som anordnar olika aktiviteter med förmånliga erbjudande till olika resor, aktiviteter och föreställningar.

Vi undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.

Tjänsten tillsätts under förutsättning att den inte tas i anspråk av övertalig personal.

Varmt välkommen med din ansökan!