Kommunvägledare

Om arbetsplatsen

Servicekontoret bidrar till en bättre vardag för kommunens invånare och verksamheter med tjänster inom bland annat måltider, fastighets- och verksamhetsservice, IT, fordon, personal- och löneadministration samt invånarvägledning.
Brinner du för att ge bra service? Välkommen till oss, en professionell organisation i ständig utveckling som arbetar aktivt med service och engagemang.

Halmstad är en expansiv kommun där vi arbetar för att våra 100 000 kommuninvånare ska trivas och få ut mer av livet. Här finns möjligheterna för dig som vill ha ett meningsfullt arbete och bidra med engagemang och nytänkande. Tillsammans med 9000 kollegor är du med och bygger hemstaden, kunskapsstaden och upplevelsestaden. Läs mer om oss https://www.halmstad.se/intro

Arbetsuppgifter

Tycker du att det är fint att vara nyfiken? Då passar du in hos oss på Halmstad direkt, Halmstads kommuns Kontaktcenter. Vi gillar när besökare, halmstadsbor och företagare får svar på sin fråga och hjälp med sitt ärende. Målet är att våra kunder ska få hjälp oavsett om de väljer att kontakta oss via mejl, sociala medier, telefon eller besök. Vi är idag 34 medarbetare som alla har samma engagemang och känsla för service som vi hoppas du har. Vår arbetsplats är placerad i Rådhuset vid
Stora torg i Halmstad. Här arbetar vi i ett behagligt öppet kontorslandskap med väl anpassade arbetsytor för våra arbetsuppgifter. Vi arbetar i två svarsgrupper med fokus på olika kommunala verksamheter i varje grupp. En presentation av de kommunala verksamheterna hittar du på www.halmstad.se. Som kommunvägledare ser du lösningar istället för problem. Du är lyhörd för vad kunden frågar efter och har ett positivt sätt att bemöta kund. Du kommer arbeta i någon av våra svarsgrupper. Vi hjälper varandra mellan svarsgrupperna för att kunden inte ska ha lång väntetid för att få hjälp och för att vår verksamhet ska vara så effektiv som möjligt.

Kvalifikationer

Servicekänsla och engagemang
Vi söker dig med stark servicekänsla och engagemang med både vilja och förmåga att bemöta människor positivt, empatiskt och lösningsorienterat.

Utbildning
Vi har krav på gymnasial utbildning men vi ser det som meriterande om du har studerat på högskolenivå.

Datorvana
Du ska ha god datorvana och god förmåga att uttrycka dig i tal och skrift på både svenska och engelska.

Servicetest - Krav
För att få anställning hos oss kommer du att genomgå ett servicetest med krav på godkänt resultat.

Vi ser gärna att du har erfarenhet av liknande serviceyrken. Även erfarenhet av arbete inom om kommunal organisation är meriterande.

Språkkunskaper som t.ex. arabiska och andra utomeuropeiska språk är meriterande

Vi eftersträvar att ha medarbetare med olika egenskaper, förutsättningar och livserfarenheter. Det är samspelet mellan medarbetarnas olikheter och likheter som utgör en av servicekontorets framgångsfaktorer.

Fakta om tjänsten

Antal tjänster
1
Anställningsform
Tidsbegränsad anställning
Omfattning
Heltid Heltid 100 %
Tidsbegränsad till
2023-05-31
Tillträde
Enligt överenskommelse. Dock senast 1 september
Publicerad
2022-06-10
Ansök senast
2022-06-26

Upplysningar

Ansökan

Referensnummer
SE2022/00102Ansök

Övrig information

Som medarbetare hos oss delar och bidrar du till vår gemensamma arbetskultur. Den uttrycks i våra lönekriterier, se dem på https://tinyurl.se/4Nz

Vi
uppmuntrar till god hälsa och regelbunden rörelse. Halmstads kommun erbjuder ett friskvårdsbidrag till alla anställda.

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen hos Halmstads kommun samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande använder vi e-rekrytering i Visma Recruit.

Vi undanber oss alla erbjudande om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.