Sjuksköterskor till korttiden

Om arbetsplatsen

Halmstad är en expansiv kommun där vi arbetar för att våra 100 000 kommuninvånare ska trivas och få ut mer av livet. Här finns möjligheterna för dig som vill ha ett meningsfullt arbete och bidra med engagemang och nytänkande. Tillsammans med 9000 kollegor är du med och bygger hemstaden, kunskapsstaden och upplevelsestaden. Läs mer om oss https://www.halmstad.se/intro

Hemvårdsförvaltningen
ansvarar för äldre personers behov av vård, omsorg, boende och aktivitet. Förvaltningen är en av kommunens största arbetsplatser med cirka 2 200 anställda. Vi strävar ständigt efter utveckling och förnyelse inom vårt verksamhetsområde. Hemvårdsförvaltningen är en modern arbetsgivare som genom öppet klimat och med växtkraft för förnyelse och förändring möter nya behov och krav från Halmstads kommuns invånare.

Hemvårdsförvaltningen söker nu dig till ett härligt gäng sjuksköterskor till korttiden.

I hemsjukvården arbetar idag drygt 100 sjuksköterskor. Som sjuksköterska bedömer och utför du medicinska behandlings- och omvårdnadsinsatser. Vi är stolta över vår verksamhet och kan erbjuda ett spännande och omväxlande arbete.

Arbetsuppgifter

Arbetet är omväxlande och utmanande vilket kräver ett lösningsfokuserat och ansvarsfullt arbetssätt. Förutom patientarbete har du även ansvar för delegering och handledning till omsorgspersonal.

Du förväntas kunna arbeta självständigt hos våra patienter på korttidsboende i enlighet med hemvårdsförvaltningens värdegrundsord Tillit - Ödmjukhet - Respekt.

Kompetensutveckling erbjuds kontinuerligt för att hålla hög kvalité och möta kundernas behov. Vi erbjuder även goda anställningsvillkor.

Kvalifikationer

Vi söker dig som är legitimerad sjuksköterska. Har du erfarenhet och vidareutbildning är det meriterande.

Det är av stor vikt att du är social, lyhörd och självständig samt har förmågan att förmedla trygghet till våra kunder.

Personlig lämplighet är viktigt och vi vill att du tar ansvar, är lösningsfokuserad och har ett reflekterande förhållningssätt i ditt arbete.

Fakta om tjänsten

Antal tjänster
2
Anställningsform
Tillsvidareanställning
Omfattning
Heltid
Tillträde
Enligt överenskommelse.
Publicerad
2022-02-04
Ansök senast
2022-06-30

Upplysningar

  • Åsa Fant
    Enhetschef - korttiden
    Telefon: 0722-43 76 69
  • Vårdförbundet
    Telefon: 035-21 17 01

Ansökan

Referensnummer
HN 2022/00064Ansök

Övrig information

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen hos Halmstads kommun samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande ber vi dig ansöka i Visma Recruit och inte via e-post eller pappersformat.

För att bli aktuell för anställning vill vi att du uppvisar ett utdrag från belastningsregistret. Beställ redan nu registerutdrag på polisens hemsida med ditt bank- id. Öppna E-tjänsten och beställ - "kontroll av egna uppgifter". Utdraget skickas till din brevlåda och ska tas med och uppvisas i samband med rekryteringen.

Vi undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.

Tjänsten tillsätts under förutsättning att den inte tas i anspråk av övertalig personal.

Varmt välkommen med din ansökan!