Dela sidan på sociala medier

Kontakta Halmstads kommun

Telefon

Öppettider för besökare

Besöksadress

035-13 70 00

Måndag-torsdag

Rådhuset, Kyrkogatan 5

 

Kl. 08.00 - 17.00

 

Telefontider

Fredag

Postadress

Måndag-torsdag

Kl. 08.00 - 16.00

301 05 Halmstad

Kl. 07.00 - 17.00

 

 

Fredag

 

E-post

Kl. 07.00 - 16.00

Se kartalänk till annan webbplatsdirekt@halmstad.se

Halmstads Konsthall

Halmstads Konsthall är ett fönster mot det som händer på dagens konstscen både lokalt och nationellt. Här kan du ta del av konst som engagerar, berör, upprör, väcker tankar och funderingar.

Halmstads Konsthall. Foto: Michelle Marie Roy

Halmstads Konsthall. Foto: Michelle Marie Roy

Halmstadkonstnärer 3x3
8 mars - 9 maj 2017

Vi tar pulsen på konsten i Halmstad just nu! Nio konstnärer med anknytning till Halmstad, i olika åldrar och med skilda uttryck har bjudits in för att visa upp sina konstnärskap. Här möts de tre och tre utifrån givna teman som teckning, rumslighet och färg. Det leder till möten som inspirerar och berikar varandra, och kanske öppnar upp för nya samarbeten och uttryck.

8 mars - 26 mars möter du Veronica Lindahl, Minna Svensson och Günther Teutsch. Tre tecknare med starka personliga uttryck och skiftande material.

29 mars – 16 april kan du ta del av Lars Bylunds, Hanna Halléns och Ulf Hanssons konstnärliga arbeten. De utforskar rumslighet, men i vitt skilda material och tekniker där både måleri, skulptur och animation finns representerat.

19 april – 9 maj intar Henrik Djivjak, Rickard Fredborg och Barbro Jönsson Halmstads Konsthall. Under tre veckor låter de besökarna ta del av allt från måleri till performance.

Guidade visningar

Lördagar och söndagar klockan 13.00 kan du gå med på en guidad tur genom pågående utställning. Guidningen pågår cirka 30 minuter och är helt kostnadsfri. 

Aktiviteter på Halmstads Konsthall

Halmstads konsthall och offentlig konst på Facebook