Dela sidan på sociala medier

Kontakta Halmstads kommun

TelefonÖppettider för besökareBesöksadress
035-13 70 00Måndag-torsdagRådhuset, Kyrkogatan 5
 Kl. 08.00 - 17.00 
TelefontiderFredagPostadress
Måndag-torsdagKl. 08.00 - 16.00301 05 Halmstad
Kl. 07.00 - 17.00  
Fredag E-post
Kl. 07.00 - 16.00Se kartalänk till annan webbplatsdirekt@halmstad.se

Furulundsskolan

Furulundsskolan

Konstgräsplanen och huvudbyggnaden.

Möjligheternas skola!

Furulundsskolan är en f-9 som ligger centralt i Halmstad. Vi har gångavstånd till centrum, tågstation, stadsbibliotek, Arenahall och till det centralt belägna friluftsområdet Galgberget.

På Furulundsskolan går till höstterminen 2016 ca 640 elever. Vi fortsätter att växa på grund av inflytt och aktiva val från vårdnadshavare. Till hösten 2016 kommer vi att få nya provisoriska lokaler för högstadiet belägna i direkt anslutning till Furulundsskolan. På grund av byggförseningar kommer delar av högstadiet ha undervisning i Nya Annexet vid gamla Örjansskolan från skolstart fram till höstlovet. Från aug 2016 har skolan tre rektorer: Dick Hero lågstadiet, Jasmina Sandlund mellanstadiet och Per Werger högstadiet.

På Furulundsskolan tar vi ett gemensamt ansvar för elevernas trygghet, lärande och utveckling. Vi fortsätter att utveckla undervisningen utifrån vad forskningen lyfter fram som framgångsfaktorer. Vårt utvecklingsarbete utgår från vår helhetsidé . Den är ett sätt att kvalitetssäkra vår undervisning.

Skolan har ett bibliotek samt en stor och flexibel multimediesal som rymmer ca 300 personer och används flitigt av många olika grupper i kommunen.

Sjukanmälan av elev

Om ditt barn är sjukt har du som vårdnadshavare en skyldighet att meddela skolan! Detta gör du antingen på telefonnummer 0515-777014 eller på SKOLA24länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.

Furulundsskolan på film

Furulundsskolan är representerad i en film i skolverkets satsning Läslyftet:

Bli elev hos oss

Är du intresserad av att börja på vår skola, kontakta Halmstad direkt.