Dela sidan på sociala medier

Kontakta Halmstads kommun

Telefon

Öppettider för besökare

Besöksadress

035-13 70 00

Måndag-torsdag

Rådhuset, Kyrkogatan 5

 

Kl. 08.00 - 17.00

 

Telefontider

Fredag

Postadress

Måndag-torsdag

Kl. 08.00 - 16.00

301 05 Halmstad

Kl. 07.00 - 17.00

 

 

Fredag

 

E-post

Kl. 07.00 - 16.00

Se kartalänk till annan webbplatsdirekt@halmstad.se

Furulundsskolan

Möjligheternas skola!

Furulundsskolan är en f-9 som ligger centralt i Halmstad. Vi har gångavstånd till centrum, tågstation, stadsbibliotek, Arenahall och till det centralt belägna friluftsområdet Galgberget.

På Furulundsskolan går höstterminen 2016 över 650 elever. Vi fortsätter att växa på grund av inflytt och aktiva val från vårdnadshavare. Under hösten 2016 använder högstadiet provisoriska lokaler i Nya Annexet (Örjansskolan).  Från augusti 2016 har skolan tre rektorer: Dick Hero lågstadiet, Jasmina Sandlund mellanstadiet och Per Werger högstadiet.

På Furulundsskolan tar vi ett gemensamt ansvar för elevernas trygghet, lärande och utveckling. Vi fortsätter att utveckla undervisningen utifrån vad forskningen lyfter fram som framgångsfaktorer. Vårt utvecklingsarbete utgår från vår helhetsidé . Under relaterad information nedan på denna sidan kan du ta del av vår elevhälsoplan. Där beskriver vi våra olika rutiner och annat arbete som styr vårt agerande på skolan. Båda dessa dokument är ett sätt att kvalitetssäkra vår undervisning och verksamhet.

Skolan har ett bibliotek samt en stor och flexibel multimediesal som rymmer ca 300 personer och används flitigt av många olika grupper i kommunen.

Sjukanmälan av elev

Om ditt barn är sjukt har du som vårdnadshavare en skyldighet att meddela skolan! Detta gör du antingen på telefonnummer 0515-777014 eller på SKOLA24länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.

Furulundsskolan på film

Furulundsskolan är representerad i en film i skolverkets satsning Läslyftet:

Bli elev hos oss

Är du intresserad av att börja på vår skola, kontakta Halmstad direkt.