Pandemi – stödåtgärder och företags­utveckling

Här kan du som företagare ta del av olika stödåtgärder som finns för att lindra pandemins effekter för näringslivet.

Företagsutveckling, rådgivning och information

Har du frågor till kommunen som rör din verksamhet?

High Five – klara krisen med företagsutveckling

Behöver du någon att prata med om hur du kan hantera krisen för ditt företag? Kanske finns lösningen utanför boxen? Kommunens bolag för företagsutveckling, High Five, hjälper dig att hitta nya vägar framåt.

Coronastöd från Timbanken

Du som är företagare i Halmstad och möter stora utmaningar just nu kan få stöd av kunniga aktörer som är proffs på att hjälpa små och medelstora företag. Almi, TEK Kompetens, Coompanion, Västsvenska Handelskammaren och High Five ger dig kostnadsfri rådgivning och support för att dra nytta av de nationella stödpaketen. Läs mer:

Kompa Halland – kostnadsfri kompetensutveckling

Kompa Halland erbjuder kostnadsfria utbildningar för att stärka kompetensen och öka konkurrenskraften hos företag som drabbats hår ekonomomiskt av pandemin. Bland annat finns utbildningspaket för handel och besöksnäring.

Kommunens nyhetsbrev till företagare

Halmstads kommun skickar ut nyhetsbrev om insatser för företag och annan viktig information som rör krisen. Läs nyhetsbreven och prenumerera gärna!

Information från myndigheter

Verksamt.se är myndigheternas webbplats för företagare. Här finns samlad information från myndigheter som Skatteverket, Arbetsförmedlingen och andra myndigheter kring vilka insatser som görs för att mildra effekterna av coronaviruset.