• Halmstads webbplatser

Välkommen – människor driver utveckling

Halmstad ska vara en plats där du upplever möjligheter och kan förverkliga dina drömmar. Drygt 11 000 entreprenörer har förverkligat sin företagsdröm i Halmstad och bidrar till att driva utvecklingen framåt. Tillväxt och utveckling är inget som uppstår av sig själv. Det är i mötet mellan människor som innovationer och kreativitet föds.

Välkommen

Som företagare befinner du dig i regionens tillväxtmotor, Halmstad är en kunskapsstad med god tillgång till utbildning och kompetens för att ditt företag ska växa.

Du möter en kommun som satsar på företagsservice och samverkan så att du kan knyta värdefulla kontakter med andra företagare och utveckla din verksamhet.

Högskolan i Halmstad Länk till annan webbplats. har 11 000 studenter och driver forskning inom två profilområden: Hälsoinnovation samt Smarta städer och samhällen.

Halmstad har ett utmärkt läge för naturupplevelser både nära hav och skog, en stark besöksnäring, väl utvecklad infrastruktur med hamn, väg- och tågförbindelser, egen flygplats Länk till annan webbplats., Försvarsmakten Länk till annan webbplats. och Hallands sjukhus Länk till annan webbplats..

Människor som bor, verkar i eller besöker oss upplever en plats där man får ut mer av livet och har god livskvalitet.

Halmstad hälsar dig välkommen!
Tillsammans utvecklar vi företagsplatsen Halmstad.