Kontors­hotell och företags­center

Söker du en kontorsmiljö där du kan träffa andra entreprenörer? Eller en flexibel arbetsplats för din verksamhet. I Halmstad finns kontorshotell och företagscenter som möter dina behov av kontorslösning, antingen du vill hyra eget kontor eller söker en plats i öppen kontorsmiljö.

Digit1

Digit1 Länk till annan webbplats. är en form av företagscenter, ett så kallat co-working space. Här kan företag inom digitalisering, mjukvara och elektronik växa och ta nästa steg i sin utvecklingsresa. Digit1 ligger i anslutning till och drivs av HMS Industrial Network, ett av världens ledande företag inom industriell kommunikation och Industriell IoT (Internet of Things). Digit1 finns i Lokstallarna på Stationsgatan i Halmstad.

First Office

Fastighetsbolaget Klöverns kontorshotellskoncept First Office Länk till annan webbplats. är Sveriges största kontorshotellskedja där man erbjuder effektiva flexibla kontorshotell med arbets- och mötesplatser i en trevlig och inspirerande miljö. I Halmstad erbjuds First Office på flera platser i Halmstad:

  • Gamletullsgatan 12
  • Strandgatan 1
  • Strandgatan 3
  • Kristinebergsvägen 22

Koja

Koja Länk till annan webbplats. är ett kontorshotell som erbjuder en kreativ och inspirerande miljö tillsammans med andra företagare inom olika branscher. Här kan du hyra eget kontor eller en kontorsplats i ett öppet landskap.

Stora och öppna allmänna ytor bidrar ger utrymme för spontana möten och gemenskap. Koja hittar du på Flygstaden.

Slottsmöllans Företagscentrum

Slottsmöllan Länk till annan webbplats. är ett företagscentrum i Halmstad med mer än 100 företag. Lokalerna är skräddarsydda efter kundernas behov. Den kreativa miljön med goda kommunikationsmöjligheter har skapat en unik mötesplats för affärsutveckling, tillverkande företag, utvecklings- och handelsföretag, hälsovård och nöjessatsningar. Inom området finns dessutom restaurang, träningslokaler och skola.

Trade Center

Castellum Länk till annan webbplats. förvaltar fastigheter inom Högskoleområdet. Här finns undervisningslokaler, kontorslokaler och butiker. Fastigheterna ligger utmed stadens södra infart i den 22 våningar höga kontorsbyggnaden Trade Center. Utmärkande för Trade Center är den flexibilitet och möjlighet till individuella planlösningar som varje våningsplan erbjuder. Andra värdefulla fördelar är receptionsservice, restaurang med mera.

WeSpace

På Linjegatan 3 i Halmstad finns kontorshotellet WeSpace Länk till annan webbplats.. En plats för dig som värdesätter en social gemenskap samt vill sitta tillsammans med likasinnade.

Saknas det företagscenter i listan? Kontaka kommunen så utökar vi listan.