• Halmstads webbplatser

Visningsida för evenemang

På webbplatsen finns modulen Evenemang från Cruncho som listar och presenterar evenemang från evenemangstjänsten Cruncho. Samma modul används både för att lista evenemang och visa informationen för ett enskilt evenemang.

Skapa en ny visningssida

Vi rekommenderar att använda fristående visningssidor där evenemangsinformationen kan visas, då visningssidan kräver en tom innehållsyta utan rubriker som riskerar att krocka med evenemangets rubrik. En sida som är till för att presentera evenemangsinformation kräver också specialanpassningar för att Lyssna-funktionen ska fungera korrekt, samt att bilder och beskrivningstexter ska bli korrekta vid delningar i sociala medier.

På webbplatsen finns en inställning som automatiskt anpassar en sida för att fungera som visningssida. Denna inställning heter Använd som visningssida för evenemang från Cruncho, och ni hittar den under metdatakategorin Administratör. För sidor som används för att visa evenemangsinformation sätter ni inställningen till Ja, så kommer sidan automatiskt att anpassas på det sätt som behövs för att modulen ska fungera optimalt.

Skärmdump som visar inställningsfältet för visningssidor

Skapa en ny listning

För att skapa en ny listning av evenemang, placera ut evenemangsmodulen i sidans innehåll och välj i modulens inställningar vilka begränsningar, vyer och filtreringsmöjligheter som ska gälla för just den listningen.

Under inställningssektionen "Evenemangssida" har ni sedan möjlighet att peka ut en fristående visningssida (med tillhörande evenemangsmodul) där själva evenemangsinformationen ska visas när besökaren klickar på ett objekt i listan.

Skärmdump med konfigurationsfält för att koppla på en visningsmodul från en annan sida