Dela sidan på sociala medier

Kontakta Halmstads kommun

Telefon

Öppettider för besökare

Besöksadress

035-13 70 00

Måndag-torsdag

Rådhuset, Kyrkogatan 5

 

Kl. 08.00 - 17.00

 

Telefontider

Fredag

Postadress

Måndag-torsdag

Kl. 08.00 - 16.00

301 05 Halmstad

Kl. 07.00 - 17.00

 

 

Fredag

 

E-post

Kl. 07.00 - 16.00

Se kartalänk till annan webbplatsdirekt@halmstad.se

Framtid Simlångsdalen

Ny aktivitetsyta i Simlångsdalen

Aktivitetsyta i Simlångsdalen

Inom ramen för utvecklingsprogrammet Framtid Simlångsdalen har medel avsatts för att stärka centrumkänslan i Simlångsdalen. Genom samtal och dialog med medborgarna har önskemål om aktiviteter och val av utrustning på lekplatsenPDF framkommit. Lekytor på den befintliga lekplatsen kommer att kompletteras med godkänt fallunderlag och lekplatsen utökas med fler lekaktiviteter såsom linbana, trampolin och balansslinga. En terrängcykelbana med asfaltsunderlag och med lagom utmanande gupp för små och större barn anläggs i grässlänten. Ny hundrastgård gör det möjligt för de fyrfotade vännerna att fritt leka och springa runt. Det kommer att finnas grillplats och gott om sittplatser, bord och ny belysning och vår förhoppning är att lekplatsen blir en ny mötesplats i Simlångsdalen.Teknik- och fritidsförvaltningen ansvarar för genomförandet av projektet. Byggstart för aktivitetsytan beräknas ske i mars och vara färdigbyggt i maj 2020.

Upptäck simlångsdalens närnatur

Onsdag 19 augusti, samling kl 18.00 på parkeringsplatsen till Breareds församlingshem. Tillsammans med naturguiden HG Karlsson utforskar vi naturen och kulturspåren mellan Församlingshemmet och Simlången.
Sapna Billengren Lindström från Halmstad kommun presenterar den nya aktivitetsytan.
Arr: Halmstads kommun
Kontaktperson: Ann-Charlotte Abrahamsson tel 035-13 23 71

På gång just nu:

Styrgruppen för Framtid Simlångsdalen sammanträdde
den 26 februari 2020.

Styrgruppen för framtid Simlångsdalen består av kontaktpolitker ur kommunstyrelsens samhällsbyggnadsutskott, Jenny Axelsson (C) ordförande, Carl-Johan Berthilsson (M), Tania Bengtsson (V) samt företrädare för Simlångsdalens samhällsförening (använd länken under kontakt).

Aktuella handlingar