Dela sidan på sociala medier

Kontakta Halmstads kommun

Telefon

Öppettider för besökare

Besöksadress

035-13 70 00

Måndag-torsdag

Rådhuset, Kyrkogatan 5

 

Kl. 08.00 - 17.00

 

Telefontider

Fredag

Postadress

Måndag-torsdag

Kl. 08.00 - 16.00

301 05 Halmstad

Kl. 07.00 - 17.00

 

 

Fredag

 

E-post

Kl. 07.00 - 16.00

Se kartalänk till annan webbplatsdirekt@halmstad.se
Denna nyhet är äldre än 6 månader och är kanske inte aktuell längre.

Tomtkön har blivit digital!

Drömmer du om att bygga hus? Nu lanserar vi kommunens tomtkö som en e-tjänstlänk till annan webbplats. Det blir enklare och mer tillgängligt för dig att hålla dig uppdaterad om vilka tomter som är till salu i Halmstads kommun.

Vi ses på Bomässan 28-29-30 oktober

På Bomässan, Halmstad Arena den 28-29-30 oktober, hittar du medarbetare från kommunen som gärna visar de tomter som finns till försäljning, hjälper dig med anmälan till tomtkön och svarar på dina frågor.

Fördelarna med en e-tjänst är flera:

  • Det blir enklare att se vilka tomter som är till salulänk till annan webbplats. Du går in på kartan och klickar dig in på en tomt du är intresserad av. Du kan göra din intresseanmälan av en eller flera tomter direkt i verktyget.
  • Det är smidigare och går snabbare. Du slipper att fylla i en pappersblankett och lägga på brevlådan.
  • E-tjänsten hjälper dig att fylla i den information vi behöver för att du ska kunna anmäla intresse för en tomt eller för att anmäla dig till tomtkön.länk till annan webbplats
  • All information du behöver är samlad på ett ställe.
  • Du kan nå e-tjänsten när som helst på dygnet.

Du som redan står i kommunens tomtkö

Du som står i den gamla tomtkön ligger redan med i den digitala kön. Logga gärna in med din e-legitimation för att kontrollera dina uppgifter och eventuellt komplettera med information som saknas. Om vi ska kunna nå dig på ett snabbt och smidigt sätt då vi till exempel har nya tomter för intresseanmälan, är din e-postadress extra viktig för oss.

Om du, som redan står i tomtkön, inte vill använda dig av e-tjänsten är du inte tvungen. Du kommer istället kunna få ett brev med informationen i pappersform. Observera att du inte kan förvänta dig lika snabb service då kopiering, utskick samt postens hantering tar längre tid.

Gå in via vår e-tjänstportal för att anmäla dig till tomtkön, se vilka lediga tomter som finns till salu och anmäla ditt intresse.länk till annan webbplats

Har du ingen e-legitimation för att logga in kan du få hjälp genom ombud hos oss på kommunen.