Dela sidan på sociala medier

Kontakta Halmstads kommun

Telefon

Öppettider för besökare

Besöksadress

035-13 70 00

Måndag-torsdag

Rådhuset, Kyrkogatan 5

 

Kl. 08.00 - 17.00

 

Telefontider

Fredag

Postadress

Måndag-torsdag

Kl. 08.00 - 16.00

301 05 Halmstad

Kl. 07.00 - 17.00

 

 

Fredag

 

E-post

Kl. 07.00 - 16.00

Se kartalänk till annan webbplatsdirekt@halmstad.se
Denna nyhet är äldre än 6 månader och är kanske inte aktuell längre.

Nya mobilanpassade lbva.se

Merparten av besökarna som kommer till Laholmsbuktens VA:s webbplats kommer i dag via mobiltelefon. Därför lanserar vi nu en ny version av www.lbva.selänk till annan webbplats som är tillgänglig på alla skärmar, oavsett storlek. Förhoppningen är att det nu ska gå snabbare och enklare att hitta på webbplatsen, och vi arbetar hela tiden för att utveckla och förbättra den.

Att bygga en webbplats kräver nu ett nytt tankesätt eftersom platsen på en mobilskärm är mer begränsad än på en dator. Besökaren behöver lösa sin uppgift ännu snabbare, vilket innebär ännu mer kärnfulla texter och färre bilder. De större förändringarna är:

Ny startsida
Här lyfter vi upp det som är aktuellt just nu, och det som besökarna efterfrågar. Vi har därför valt att lyfta fram en vanliga frågor-modul som styrs baserat på hur vad våra besökare frågar om (bland annat från Halmstad Direkt).
Driftinformationen (om störningar) placeras mer synlig och med bildpuffar kan vi lyfta vad som är aktuellt. Nyhetsflödet benämns som Aktuellt och där fortsätter vi att publicera nyheter från LBVA. Vi ska dock inte glömma att allt färre kommer in via startsidan. Allra viktigast är att webbsidorna som löser besökarens uppgift hittas via sökmotorer.

Vilken uppgift ska vi hjälpa besökaren att lösa?
En stor del av informationen blivit mer kärnfull, det viktigaste har lyfts upp och dekorativa bilder, alltså genrebilder, har tagits bort.

Ta gärna själv en titt på www.lbva.selänk till annan webbplats från din mobil eller surfplatta för att få samma upplevelse som de flesta av våra besökare!