Dela sidan på sociala medier

Kontakta Halmstads kommun

Telefon

Öppettider för besökare

Besöksadress

035-13 70 00

Måndag-torsdag

Rådhuset, Kyrkogatan 5

 

Kl. 08.00 - 17.00

 

Telefontider

Fredag

Postadress

Måndag-torsdag

Kl. 08.00 - 16.00

301 05 Halmstad

Kl. 07.00 - 17.00

 

 

Fredag

 

E-post

Kl. 07.00 - 16.00

Se kartalänk till annan webbplatsdirekt@halmstad.se

Nedskräpning - vi behöver hjälp!

Nedskräpningen som sker på nätter och helger i Halmstad city ökar ständigt. Det blir allt svårare att hålla staden ren vilket skapar en otrygghet i city. Framför allt tvingas kommunen lägga orimligt mycket resurser på att plocka upp efter människor som rör sig i centrala Halmstad på sena kvällar och nätter.

Det är den enskilde individens ansvar att inte skräpa ner i våra gemensamma miljöer. Men hur ska vi förändra beteendet och attityderna bakom detta problem?

Lösningen är inte fler papperskorgar eller sopkärl. Det är beteendet och attityden som behöver förändras. Vi ber därför om din hjälp och välkomnar alla förslag på hur vi kan åstadkomma detta.

Lämna förslag och idéer här!

Under perioden 28 juni till 31 augusti 2018 samlar vi in dessa förslag via formuläret nedan, via e-post till direkt@halmstad.se eller telefon 035-13 70 00. Därefter sammanställer vi alla förslag och idéer och presenterar dem här på halmstad.se.

Tack för att du vill hjälpa till att hålla Halmstad rent!

 

Vi behöver spara och behandla personuppgifter om dig, så som uppgifterna i detta formulär. Syftet med en sådan behandling är för att kunna hantera ditt förslag på hur vi kan förbättra attityderna gentemot nedskräpning av våra offentliga miljöer. Vi tillämpar gällande lagstiftning vid all behandling av personuppgifter. Dina uppgifter kommer att sparas till och med 31 november 2018. Så behandlar Halmstads kommun personuppgifter.