Dela sidan på sociala medier

Kontakta Halmstads kommun

Telefon

Öppettider för besökare

Besöksadress

035-13 70 00

Måndag-torsdag

Rådhuset, Kyrkogatan 5

 

Kl. 08.00 - 17.00

 

Telefontider

Fredag

Postadress

Måndag-torsdag

Kl. 08.00 - 16.00

301 05 Halmstad

Kl. 07.00 - 17.00

 

 

Fredag

 

E-post

Kl. 07.00 - 16.00

Se kartalänk till annan webbplatsdirekt@halmstad.se

KomTek i Halmstad

KomTek-pedagogiken bygger på glädjen i att skapa med teknikens hjälp och den röda tråden är praktiskt arbete som bjuder hjärnan på kalas!

KomTek vill ge deltagarna den glädje som man får av att lösa problem och utforska tekniska sammanhang. En av de viktigaste delarna i KomTek är därför de mekanismer som används för att få fram rörelser. Även elektricitet används för att få fram rörelser.

Den pedagogik och den miljö som deltagarna möter på KomTek ska alltid så långt som möjligt utgå från den enskildes förmåga och behov där egna erfarenheter och associationer utgör en viktig del för att så ett frö till nyfikenhet - våga - skapa - kolla vad jag kan - jag växer...

Vår verksamhetsidé

Att avdramatisera tekniken och med lustfylld pedagogik välkomna alla, oavsett ålder, kön och erfarenhet, till en rolig och lärorik stund i teknikens och entreprenörskapens fantastiska värld.

Vår personalidé

Att ge alerta och nyfikna människor möjlighet att dela med sig av sitt kreativa engagemang. Varje teknikpedagog ska ha chans att inom KomTeks ramar växa både personligt och professionellt. KomTeks teknikpedagoger ska ständigt ges möjlighet till uppdatering av teknisk kompetens och utveckling av pedagogiska och sociala talanger i harmoni med gruppens gemensamma mål och uppdrag.

KomTeks organisation