Dela sidan på sociala medier

Kontakta Halmstads kommun

Telefon

Öppettider för besökare

Besöksadress

035-13 70 00

Måndag-torsdag

Rådhuset, Kyrkogatan 5

 

Kl. 08.00 - 17.00

 

Telefontider

Fredag

Postadress

Måndag-torsdag

Kl. 08.00 - 16.00

301 05 Halmstad

Kl. 07.00 - 17.00

 

 

Fredag

 

E-post

Kl. 07.00 - 16.00

Se kartalänk till annan webbplatsdirekt@halmstad.se

Komteks SMS-klubb

Missa inget av det roliga! Om du är med i KomTeks SMS-klubb får du ett sms i din mobil när det är dags att anmäla sig till fritidskurser, om vi har något evenemang eller någon tillställning som du kan vara med på. Det kostar inget att vara med!

Fyll i ditt mobilnummer i formuläret samt om det gäller en anmälan att gå med SMS-klubben eller att gå ur den. Du kan även lämna SMS-klubben genom att svara på ett utskick med ordet LÄMNA.

Om meddelandet gått iväg korrekt så kommer en ny sida upp med texten "Tack, ditt meddelande har skickats"

Vi behöver spara och behandla personuppgifter om dig, så som uppgifterna i detta formulär. Syftet med en sådan behandling är för att kunna hantera ditt ärende. Vi tillämpar gällande lagstiftning vid all behandling av personuppgifter. Den rättsliga grunden för att behandla dina personuppgifter är samtycke. Dina uppgifter kommer att sparas tills du själv väljer att lämna SMS-klubben.

Vi kan även komma att dela dina personuppgifter med en tredje part, förutsatt att vi är skyldiga att göra så enligt lag.

Skriv in ditt mobilnummer. * (obligatorisk)

Välj alternativ nedan. * (obligatorisk)


Personuppgiftsansvarig är barn- och ungdomsnämnden. Du har rätt att kontakta oss om du vill ha ut information om de uppgifter vi har om dig, för att begära rättelse, överföring eller för att begära att vi begränsar behandlingen, för att göra invändningar eller begära radering av dina uppgifter. Detta gör du enklast genom att kontakta oss på direkt@halmstad.se. Du når vårt dataskyddsombud via vårt kontaktcenter, Halmstad direkt, på telefon: 035-13 70 00. Om du har klagomål på vår behandling av dina personuppgifter har du rätt att inge klagomål till Integritetsskyddsmyndigheten.