Dela sidan på sociala medier

Kontakta Halmstads kommun

Telefon

Öppettider för besökare

Besöksadress

035-13 70 00

Måndag-torsdag

Rådhuset, Kyrkogatan 5

 

Kl. 08.00 - 17.00

 

Telefontider

Fredag

Postadress

Måndag-torsdag

Kl. 08.00 - 16.00

301 05 Halmstad

Kl. 07.00 - 17.00

 

 

Fredag

 

E-post

Kl. 07.00 - 16.00

Se kartalänk till annan webbplatsdirekt@halmstad.se
Denna nyhet är äldre än 6 månader och är kanske inte aktuell längre.

Ungdomar hjälper till att planera framtiden

Var tredje år genomför Halmstads kommun en undersökning med hjälp av Ungdomsenkäten LUPP för att få en bild över hur det är att leva och bo som ung i kommunen. Resultatet presenteras i januari 2016. 

Nu är det dags för ungdomar i Halmstads kommun att hjälpa politikerna i Halmstad att planera för framtiden. I oktober får alla elever i åk 8 och åk 2 på gymnasiet möjlighet att besvara en enkät som kallas för LUPP som står för ”Lokal uppföljning av ungdomspolitiken”.

Ungdomsenkäten Lupp genomförs var tredje år och underlaget används för att förbättra situationen för ungdomarna i kommunen.När det visade sig att många ungdomar har haft svårt att få ett sommarjobb initierade Halmstads kommun till exempel sommarkraft, där ungdomar kan få sommarjobba inom kommunen.

Sammanställning på halmstad.se

Om du är intresserad av att få en sammanställning av resultatet så kommer det att finnas på kommunens hemsida i januari.

Kontakt:

Om du är intresserad av att påverka och ge förslag, framföra tankar och idéer som i sin tur meddelas till politiker, kontakta någon av projektledarna
Ingemar Sellén (fd.Lindqvist) eller Caroline Zackariasson. Du når dem via Halmstad direkt, Tfn: 035-13 70 00 eller direkt@halmstad.se.


Bakgrund:

Enkäten heter Lupp, lokal uppföljning av ungdomspolitiken och har tagits fram av Mucf, Myndigheten för ungdoms- och civilsamhällesfrågor. För mer information besök deras webbplatslänk till annan webbplats