Dela sidan på sociala medier

Kontakta Halmstads kommun

Telefon

Öppettider för besökare

Besöksadress

035-13 70 00

Måndag-torsdag

Rådhuset, Kyrkogatan 5

 

Kl. 08.00 - 17.00

 

Telefontider

Fredag

Postadress

Måndag-torsdag

Kl. 08.00 - 16.00

301 05 Halmstad

Kl. 07.00 - 17.00

 

 

Fredag

 

E-post

Kl. 07.00 - 16.00

Se kartalänk till annan webbplatsdirekt@halmstad.se
Denna nyhet är äldre än 6 månader och är kanske inte aktuell längre.

Tillsammans är vi starkare

Vad händer om du för samman 71 femteklassare från två olika skolor och låter dem sätta ihop en föreställning som ska skapa en känsla av att allt är möjligt? Svaret får du tisdagen den 31 mars i Figarosalen på Halmstads Teater då det är premiär på föreställningen”Tillsammans är vi starkare”.

Från och med oktober 2014 har alla elever i årskurs fem från Andersbergsskolan och Snöstorpsskolan träffats varje tisdag för att göra aktiviteter som identifierats som viktiga för framtiden. ”Vi vet inte hur framtiden kommer att se ut, men vi vet att kunskap inom samarbete, kommunikation och teknik kommer att vara värdefull oavsett vad eleverna ska göra i framtiden” säger projektledare Linda Törner.

Eleverna har fått välja mellan fyra olika aktiviteter och tisdagen den 31 mars ser vi alla elever och resultatet av deras arbete tillsammans på scen på Halmstads teater.

Föreställning fylld med musik, dans, teknik och mycket glädje
Föreställningen bygger på tema teknik och ”How to make an app” där eleverna tillsammans med Högskolan har lärt sig att göra sina egna appar. ”Musikens och Dansens Värld” där eleverna lärt sig spela gitarr, trummor, piano, sång och dans tillsammans med Alvaro Pinto och Ida Wahman, ”Teknikutmaningen” där elever hittat lösningar på KomTeks kluriga tekniska utmaningar och ”Musikalen – Tillsammans är vi starkare” där eleverna tillsammans med Laila Adele skrivit sin egen musikal .

Välkomna!

Föreställning klockan 18.00
31 mars i Figarosalen på Halmstad Teater.

Kontaktperson
Linda Törner
0708-907169