Dela sidan på sociala medier

Kontakta Halmstads kommun

Telefon

Öppettider för besökare

Besöksadress

035-13 70 00

Måndag-torsdag

Rådhuset, Kyrkogatan 5

 

Kl. 08.00 - 17.00

 

Telefontider

Fredag

Postadress

Måndag-torsdag

Kl. 08.00 - 16.00

301 05 Halmstad

Kl. 07.00 - 17.00

 

 

Fredag

 

E-post

Kl. 07.00 - 16.00

Se kartalänk till annan webbplatsdirekt@halmstad.se
Denna nyhet är äldre än 6 månader och är kanske inte aktuell längre.

Richard Mortenlind går vidare mot nya utmaningar

Efter nästan tre år i Halmstad lämnar barn- och ungdomsförvaltningens chef Richard Mortenlind sitt uppdrag. Rekrytering av ny förvaltningschef inleds inom kort.

Richard Mortenlind kom till Halmstads kommun i början av 2013 och har sedan dess lett en av kommunens största förvaltningar med cirka 2500 anställda. Han har arbetat inom skolans värld i hela sitt yrkesverksamma liv, men har nu fått erbjudande om en tjänst i en helt annan typ av verksamhet. Från årsskiftet blir han regionchef för Hyresgästföreningen i norra Skåne och södra Halland.

- Arbetet i en tillväxtkommun som Halmstad har varit både utmanande, utvecklande och stimulerande. Jag har trivts väldigt bra men är nu redo att prova något nytt, säger Richard Mortenlind.

En tillförordnad förvaltningschef med uppdrag att driva förvaltningens verksamhet vidare kommer att utses i väntan på att Mortenlinds efterträdare rekryteras.

- Jag beklagar att Richard lämnar oss då han har drivit skolans frågor med en härlig vilja och ett stort engagemang, säger kommunchef Henry Bengtsson.