Dela sidan på sociala medier

Kontakta Halmstads kommun

Telefon

Öppettider för besökare

Besöksadress

035-13 70 00

Måndag-torsdag

Rådhuset, Kyrkogatan 5

 

Kl. 08.00 - 17.00

 

Telefontider

Fredag

Postadress

Måndag-torsdag

Kl. 08.00 - 16.00

301 05 Halmstad

Kl. 07.00 - 17.00

 

 

Fredag

 

E-post

Kl. 07.00 - 16.00

Se kartalänk till annan webbplatsdirekt@halmstad.se
Denna nyhet är äldre än 6 månader och är kanske inte aktuell längre.

Ökad tillgänglighet för dig som vill nå barn- och ungdomsförvaltningen

Barn- och ungdomsförvaltningen har hög tillgänglighet och god kommunikation som ett viktigt mål för verksamheten och med stöd från Halmstad direkt kan förvaltningens mål och servicegraden öka.

Du som har barn i barn- och ungdomsförvaltningen verksamheter kan hitta kontaktuppgifter på webben i din verksamhets e-tjänster och verksamhetssystem, som till exempel; Fronter, Dexter, Unikum, Skola24 men du kan även ha fått en skolkatalog, en broschyr från din förskola och/eller en klasslista. Under hösten 2015 lanserar förskolan även ett nytt system som kommer göra det möjligt för dig som förälder att till exempel kommunicera via en app med avdelningen. Hypernet Förskola heter detta system.

Dessutom kan du sedan den 24 mars nå oss via Halmstad direkt och detta har ökat tillgängligheten betydligt för dig som vill komma i kontakt med verksamheten.

Nu behöver du inte försöka ringa olika nummer för att få kontakt med rätt person. Om du ringer 035-13 70 00 så kommer servicevägledarna på Halmstad direkt att lotsa dig rätt. De flesta frågor kan besvaras direkt. Komplicerade frågor lotsas vidare till rätt person inom organisationen. Servicevägledarna kan se vilka personer som är tillgängliga och i tjänst. Är personen upptagen skickar de ett mejl och detta registreras i ett system som kommer att följa ditt ärende och se till att det blir löst.

Det har tidigare kommit många allmänna frågor från personer som hittat en kontaktuppgift via webben. Till exempel har det varit rektorer som fått många frågor om ansökan till förskola/skola vilket det är personalen på barn- och elevenheten som har ansvar för.

Det finns medborgare som saknar kontaktuppgifterna på webben och det är en stor förändring i kommunens sätt att kommunicera med medborgarna.