Dela sidan på sociala medier

Kontakta Halmstads kommun

Telefon

Öppettider för besökare

Besöksadress

035-13 70 00

Måndag-torsdag

Rådhuset, Kyrkogatan 5

 

Kl. 08.00 - 17.00

 

Telefontider

Fredag

Postadress

Måndag-torsdag

Kl. 08.00 - 16.00

301 05 Halmstad

Kl. 07.00 - 17.00

 

 

Fredag

 

E-post

Kl. 07.00 - 16.00

Se kartalänk till annan webbplatsdirekt@halmstad.se
Denna nyhet är äldre än 6 månader och är kanske inte aktuell längre.

Fortsatt stängt på Lyngåkra förskola

Möss har flyttat in på Lyngåkra förskola och därför tvingas barnen flytta ut. Innan verksamheten kan starta upp igen måste saneringsarbetet vara klart och mössen vara borta.

Torsdagen den 30 november tog miljö- och hälsoskyddskontoret, fastighetskontoret och barn- och ungdomsförvaltningen beslut om att stänga Lyngsåkra förskola på grund av möss i fastigheten.

På Lyngåkra förskola pågår saneringsarbetet för fullt. Hantverkare har hittat ett konstruktionsfel som gjort det möjligt för möss att ta sig in. Detta håller på att åtgärdas.

En del arbete återstår innan miljö- och hälsoskyddskontoret, fastighetskontoret samt arbetsmiljökonsulten på barn- och ungdomsförvaltningen vill låta barnen komma tillbaka in i lokalerna, så på måndag den 3 november kommer förskolan att hålla stängt.   

Barnen på Lyngåkra föskola får vistas på Skeppets förskola i Harpling tillsammans med Lyngåkras ordinarie personal under måndagen.

Föräldrarna kommer få löpande information om händelseutvecklingen och mer information kommer på måndag om fortsättningen av veckan.

Öppning av förskolan kommer att ske i samråd med miljö- och hälsoskyddskontoret.