Dela sidan på sociala medier

Kontakta Halmstads kommun

Telefon

Öppettider för besökare

Besöksadress

035-13 70 00

Måndag-torsdag

Rådhuset, Kyrkogatan 5

 

Kl. 08.00 - 17.00

 

Telefontider

Fredag

Postadress

Måndag-torsdag

Kl. 08.00 - 16.00

301 05 Halmstad

Kl. 07.00 - 17.00

 

 

Fredag

 

E-post

Kl. 07.00 - 16.00

Se kartalänk till annan webbplatsdirekt@halmstad.se
Denna nyhet är äldre än 6 månader och är kanske inte aktuell längre.

Elev på Östergårdsskolan i trafikolycka

En elev på Östergårdsskolan i Halmstad blev på förmiddagen påkörd av en personbil i samband med en skolaktivitet. Eleven fördes till sjukhus med ambulans. Föräldrarna är kontaktade och är på plats på sjukhuset.

På Östergårdsskolan har elever och personal informerats om olyckshändelsen. Elevhälsa, skolpsykologer och kuratorer har funnits på plats på skolan under dagen som stöd.

– Vi gör allt för att stötta elever och personal på skolan. Många blir berörda när en sådan här olycka inträffar. Våra tankar går till eleven och föräldrarna. Hela veckan stöttar vi upp med samtalsstöd för de elever och medarbetare som behöver någon att prata med, säger Jan Abrahamsson, skolområdeschef.

Östergårdsskolans medverkan i konsert ställs in

Östergårdsskolans musikklasser skulle deltagit i konserten ”Sjung för din värld” tillsammans med Kulturskolan i kväll. På grund av olyckshändelsen ställs musikklassernas medverkan in. Kulturskolan genomför sin del av konserten som planerat.

Under onsdagen planeras skoldagen som vanligt. Undervisningen sker enligt ordinarie schema, men stöd ges kontinuerligt till elever som känner behov av att prata om händelsen.