Dela sidan på sociala medier

Kontakta Halmstads kommun

Telefon

Öppettider för besökare

Besöksadress

035-13 70 00

Måndag-torsdag

Rådhuset, Kyrkogatan 5

 

Kl. 08.00 - 17.00

 

Telefontider

Fredag

Postadress

Måndag-torsdag

Kl. 08.00 - 16.00

301 05 Halmstad

Kl. 07.00 - 17.00

 

 

Fredag

 

E-post

Kl. 07.00 - 16.00

Se kartalänk till annan webbplatsdirekt@halmstad.se
Denna nyhet är äldre än 6 månader och är kanske inte aktuell längre.

16-årig pojke hittad död

En elev från Stenstorpsskolan hittades död i centrala Halmstad på morgonen den 10 maj. Skolan har informerat alla elever och föräldrar om händelsen och erbjuder stöd via elevhälsoteamet som finns tillgängligt på skolan.

Under söndagskvällen blev det konstaterat att det är en elev på Stenstorpsskolan som hittades död i centrala Halmstad, lördagsmorgonen den 10 maj. Barn- och ungdomsförvaltningen startade då upp sin krisledningsgrupp och förberedde det arbete som skett under dagen.

Polisen har påbörjat en mordutredning och alla frågor kring händelsen hänvisas till polisen som sköter utredningen. Har du något att tillföra utredningen kan du kontakta polisen på telefon 114 14.

På Stenstorpsskolan leder rektorn krisarbetet i samverkan med elevhälsoteamet. Alla elever och personal har fått information om den tragiska händelsen och möjlighet att samtala med elevhälsoteamet på skolan.

På skolan har personalen gjort en minnesplats dit eleverna kan gå och där finns vuxna på plats. Elevhälsoteamet erbjuder eleverna stöd och hjälp.

Har du som förälder frågor om hur du ska möta ditt barn är du också välkommen att kontakta din skolas elevhälsoteam, se respektive skolas kontaktuppgifter.