Dela sidan på sociala medier

Kontakta Halmstads kommun

Telefon

Öppettider för besökare

Besöksadress

035-13 70 00

Måndag-torsdag

Rådhuset, Kyrkogatan 5

 

Kl. 08.00 - 17.00

 

Telefontider

Fredag

Postadress

Måndag-torsdag

Kl. 08.00 - 16.00

301 05 Halmstad

Kl. 07.00 - 17.00

 

 

Fredag

 

E-post

Kl. 07.00 - 16.00

Se kartalänk till annan webbplatsdirekt@halmstad.se
Denna nyhet är äldre än 6 månader och är kanske inte aktuell längre.

Välkommen till UF-mässa på Sturegymnasiet

På mässan den 15 februari visar eleverna på Sture upp sina UF-företag (Ung företagsamhet), berättar om sina affärsidéer, demonstrerar och säljer sina produkter. En spännande eftermiddag.

Mässan arrangeras av, och med elever som läser entreprenörskap på skolan. På mässan kommer de att visa upp sina UF-företag, berätta om sin affärsidé, demonstrera och sälja produkter. Det kommer finnas en riklig variation av företag. I år kommer mässan utökas med fler företag då intresset bland eleverna har varit större än tidigare. Nytt för i år är att vi erbjudit elever på språkintroduktionen att driva UF-företag och naturligtvis ställer de också ut på mässan.

Välkommen till mässan

Torsdagen den 15 februari, klockan 12.30-14.30,
Medieteket på Sturegymnasiet, Engelbrektsgatan 36.

Om Ung företagsamhet

Varje år startas flera hundra UF-företag av gymnasieelever runt om i Sverige. Det är Ung-företagsamhet som organiserar och driver arbetet ideellt för att ge ungdomar möjligheten att driva företag redan under gymnasietiden. Tanken med UF är att eleverna ska lära sig entreprenörskap och lära sig hur företagande fungerar. Eleverna lär sig också att knyta viktiga kontakter inom näringslivet något de kan dra nytta av även efter skolan och vidare ut i arbetslivet.

Varje år genomförs en regional UF-mässalänk till annan webbplats. I år är den regionala mässan den 8 mars 2018 i Sparbankshallen i Varberg. Varmt välkomna!