Dela sidan på sociala medier

Kontakta Halmstads kommun

Telefon

Öppettider för besökare

Besöksadress

035-13 70 00

Måndag-torsdag

Rådhuset, Kyrkogatan 5

 

Kl. 08.00 - 17.00

 

Telefontider

Fredag

Postadress

Måndag-torsdag

Kl. 08.00 - 16.00

301 05 Halmstad

Kl. 07.00 - 17.00

 

 

Fredag

 

E-post

Kl. 07.00 - 16.00

Se kartalänk till annan webbplatsdirekt@halmstad.se
Denna nyhet är äldre än 6 månader och är kanske inte aktuell längre.

​Välkommen på invigning av Kristinehedsgymnasiet

Torsdagen den 5 september är du välkommen att göra ett besök på Kristinehedsgymnasiet. Gå på rundvandring, kolla in den senaste tekniken, tävla och träffa samverkande företag då vi firar att eleverna från Kattegattgymnasiets program med inriktning fordon, transport och anläggning har en alldeles ny, modern gymnasieskola.

En ny, modern skola står färdig för eleverna från Kattegattgymnasiets fordons- och transportprogram samt de som läser till anläggningsmaskinförare på bygg- och anläggningsprogrammet. Kristinehedsgymnasiet har en yta på 55000 kvm. På denna yta ryms förutom nya, moderna lokaler med avancerad teknik även stora övningsytor för anläggning och körning med fordon.

Invigningsfest med öppet hus för allmänheten

  • Torsdagen den 5 september 2019
  • Klockan 16.00 - 18.00
  • Kristinehedsgymnasiet, Kornhillsvägen 56, Halmstad

Elever och skolans ledning bjuder på ett fullspäckat invigningsprogram. Eleverna guidar och visar dig runt på den nya skolan. Dessutom kan du även bland annat tävla med grävmaskin, köra en racingsimulator och gå en tipspromenad.

På plats finns ett trettiotal företag som skolan samverkar med. De kommer att visa upp sin verksamhet samt berätta om de möjligheter till olika yrkesutgångar som finns efter utbildningarna på skolan.

Besökare bjuds på varmkorv med bröd.