Dela sidan på sociala medier

Kontakta Halmstads kommun

Telefon

Öppettider för besökare

Besöksadress

035-13 70 00

Måndag-torsdag

Rådhuset, Kyrkogatan 5

 

Kl. 08.00 - 17.00

 

Telefontider

Fredag

Postadress

Måndag-torsdag

Kl. 08.00 - 16.00

301 05 Halmstad

Kl. 07.00 - 17.00

 

 

Fredag

 

E-post

Kl. 07.00 - 16.00

Se kartalänk till annan webbplatsdirekt@halmstad.se

Sturegymnasiets bibliotek

Självklart har Sturegymnasiet – den kreativa skolan – ett populärt och välutrustat bibliotek bemannat med kunniga bibliotekarier och IT-tekniker!

På Stures mysiga bibliotek kan du få hjälp med det mesta som underlättar dina studier, allt från bok- och länktips till läroböcker. Här finns datorer till ditt skolarbete, tangentbord till iPad för utlån och inte minst sköna fåtöljer att slappna av en stund i. Alla nya elever får en liten biblioteksintroduktion för att du ska känna dig ”hemma” i ditt bibliotek.

Weliblänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster kan du söka efter böcker och i våra databaser, samt hålla koll på vad du har lånat. På bibblans blogglänk till annan webbplats tipsar vi om de bästa böckerna. Följ oss på Facebooklänk till annan webbplats så missar du inget!

Vissa tider på dagen har vi förstärkning av IKT-pedagog och IT-tekniker. De hjälper dig med allt som rör IT på Sture; inloggningar, iPads, lärplattform, appar och så vidare.

Lyssna på böcker

Alla elever på Sture kan lyssna på sina läroböcker. Du behöver en app som heter Inläsningstjänstlänk till annan webbplats. Inloggning får du hos oss på bibblan.

Du som har behov av särskilt stöd, kan få tillgång till inläst skönlitteratur via appen Legimuslänk till annan webbplats. Prata med oss på bibblan.

Välkomna till bibblan!