Dela sidan på sociala medier

Kontakta Halmstads kommun

Telefon

Öppettider för besökare

Besöksadress

035-13 70 00

Måndag-torsdag

Rådhuset, Kyrkogatan 5

 

Kl. 08.00 - 17.00

 

Telefontider

Fredag

Postadress

Måndag-torsdag

Kl. 08.00 - 16.00

301 05 Halmstad

Kl. 07.00 - 17.00

 

 

Fredag

 

E-post

Kl. 07.00 - 16.00

Se kartalänk till annan webbplatsdirekt@halmstad.se

Ta steget ut i världen med Sannarpsgymnasiet

Ta steget ut i världen med Sannarp

På Sannarpsgymnasiet får du möjlighet att skapa nya kontakter och lära känna andra kulturer.

Sannarp Europa

Med profilen Sannarp Europa tar du första steget ut i världen. Profilen ger dig möjlighet att läsa en termin på Svenska skolan i London, Madrid eller Paris. Sannarp Europa kan du läsa med naturvetenskapsprogrammet ekonomiprogrammet (ekonomiinriktningen) eller samhällsvetenskapsprogrammet (samhällsinriktningen).

IB-programmet, International Baccalaureate

Om du går det internationellt det mycket välkända programmet International Baccalaureate läser du hela ditt gymnasieprogram på engelska. IB står för kunskap och kvalitet, och gör dig förberedd för studier var som helst i världen.

FN-certifierad skola

Sannarpsgymnasiet är en FN-cerifierad skolalänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster. Varje år anordnar vi FN-rollspel där alla elever ges möjlighet att delta. Att vara FN-certiferad skolan innebär att vi uppmuntrar till ett globalt engagemang och aktivt lyfter fram globala frågor i undervisningen.

Nordiskt samarbete

Elever på Sannarpsgymnasiet får Norden direkt in i klassrummet inom ämnet svenska. Under en vecka besöker lärare från våra nordiska grannländer oss och undervisar våra elever. Med det nordiska modersmålsprojektet ökas kunskapen och förståelsen för de skandinaviska ländernas språk, litteratur och kultur.