Dela sidan på sociala medier

Kontakta Halmstads kommun

Telefon

Öppettider för besökare

Besöksadress

035-13 70 00

Måndag-torsdag

Rådhuset, Kyrkogatan 5

 

Kl. 08.00 - 17.00

 

Telefontider

Fredag

Postadress

Måndag-torsdag

Kl. 08.00 - 16.00

301 05 Halmstad

Kl. 07.00 - 17.00

 

 

Fredag

 

E-post

Kl. 07.00 - 16.00

Se kartalänk till annan webbplatsdirekt@halmstad.se

Handboll på Sannarpsgymnasiet

Handbollstränare på Sannarpsgymnasiet

Instruktörer, handboll

Thomas Sivertsson, huvudansvarig handbollsinstruktör
Thomas Sivertsson är Mastercoach-utbildad (SHF/EHF:s högsta handbollstränarutbildning). Han har tidigare arbetat som förbundskapten i svenska damlandslaget och har erfarenheter som huvudtränare för danska topplaget KIF Kolding, assisterande tränare för Portugals landslag och tränare för polska topplaget Wisla Plock. Sivertssons erfarenheter som spelare med flera EM-guld, VM-guld och OS-silver samt en lång framgångsrik karriär i Sverige, Spanien och Danmark vävs också in i utbildningen.

Tobias Johansson, fystränare och idrottslärare
Tobias Johansson är utbildad idrottslärare, fystränare och ansvarig för teknikutveckling i fysträningen. Han har arbetat med volleyboll-landslaget och som  fystränare för Falkenbergs FF i fotboll. Detta säkerställer att du efter 3 år på vår idrottsdel är fysiskt redo för spel i elitserien. Johansson ansvarar också för de teoretiska idrottskurserna som ingår inom träningslära, anatomi & fysiologi.

Fredrik Almander, handbolls- och målvaktsinstruktör
Fredrik Almander är en av tränarna i tränarteamet runt Halmstads handbolls herr- och juniorlag och har mångårig erfarenhet som ungdomstränare i Halmstad Handboll. Fredrik är TS 3 utbildad handbollstränare har gått SHF:s målvaktsutbildningar och är ansvarig för målvaktsträningen på Sannarp.

David Löfgren, handbollsinstruktör och fystränare.
TS 2 utbildad handbollsinstruktör och utbildad personlig tränare med meriter från många år med bla SM-guld i HK Drott.
David var vänsterkantspelare i elitserien och med erfarenheter från Champions leauge. Med alla Davids erfarenheter, både som spelare och utbildad PT, stärker vi tränarteamet både i den fysiska träningen för alla, och spetsar teknikträningen för våra kantspelare i försvar, avslut och kontring

Vid frågor eller om du vill komma och skugga, e-posta:
Handbollsansvarig: Thomas Sivertsson, thomas.sivertsson@halmstad.se