Dela sidan på sociala medier

Kontakta Halmstads kommun

Telefon

Öppettider för besökare

Besöksadress

035-13 70 00

Måndag-torsdag

Rådhuset, Kyrkogatan 5

 

Kl. 08.00 - 17.00

 

Telefontider

Fredag

Postadress

Måndag-torsdag

Kl. 08.00 - 16.00

301 05 Halmstad

Kl. 07.00 - 17.00

 

 

Fredag

 

E-post

Kl. 07.00 - 16.00

Se kartalänk till annan webbplatsdirekt@halmstad.se

Crosstraining på Sannarpsgymnasiet

Idrottsutbildning - Crosstraining - på Sannarpsgymnasiet

Crosstraining i skolan riktar sig till dig som vill utveckla dina fysiska grundkvaliteter såsom till exempel snabbhet, styrka, koordination och uthållighet. Syftet är att i en positiv utvecklingsmiljö få tid att träna på moment som kompletterar din träning på fritiden. Inriktningen riktar sig till både lag- som individuella idrottare. Oavsett vilken idrott du utövar kommer du att få en individuellt anpassad träning på skolan. Detta är en stor fördel för både elit- och breddidrottare att kunna komplettera med träning på skoltid, med utbildade instruktörer.

Lokal Idrottsutbildning, LIU-Crosstraining

LIU-crosstraining riktar sig till dig som vill ha en gymnasieutbildning samtidigt som du utvecklas inom din idrott. På LIU-crosstraining finns obegränsat antal platser. På LIU har du två undervisningstillfällen per vecka under sammanlagt två år. Det innebär att 200 poäng av ditt totala gymnasieutbud är kopplat till idrott.

Ansökan till LIU-Crosstraining

Ansökning sker via ditt gymnasieval och du antas på något av Sannarpsgymnasiets program som går att kombinera med idrott. När du väljer LIU ska du vid ditt gymnasieval ange "crosstraining" vid ansökan.

Kontakt

Tobias Johansson, gymnasielärare och instruktör, tobias.c.johansson@halmstad.se

Svante Alling (fotboll) och Felicia Kilagård (konståkning):

”I crosstrainingsgruppen har vi jättebra sammanhållning. Det är roligt att träna lite annorlunda saker än det man gör med sin vanliga idrott. Det gör att man inte tröttnar. Vi får individuellt anpassad träning men får ändå vara med andra, det är kul.”

Citat om Crosstrainingsutbildningen