Dela sidan på sociala medier

Kontakta Halmstads kommun

Telefon

Öppettider för besökare

Besöksadress

035-13 70 00

Måndag-torsdag

Rådhuset, Kyrkogatan 5

 

Kl. 08.00 - 17.00

 

Telefontider

Fredag

Postadress

Måndag-torsdag

Kl. 08.00 - 16.00

301 05 Halmstad

Kl. 07.00 - 17.00

 

 

Fredag

 

E-post

Kl. 07.00 - 16.00

Se kartalänk till annan webbplatsdirekt@halmstad.se

Bordtennis på Sannarpsgymnasiet

NIU-Bordtennis på Sannarpsgymnasiet

Bordtennis i skolan leder unga bordtennisspelare framåt i sin utveckling, dels som idrottare, men också som människor. På NIU-bordtennis får du chansen att satsa både på en bordtenniskarriär och på gymnasiestudier, i en miljö som förenar elitidrott och studier.

Under våra praktiska pass utvecklar du taktik, teknik och fysik. Under de teoretiska passen lär du dig bland annat om anatomi, träningslära, kost, ledarskap, idrottspsykologi, samt om prehab och rehab.

Ansök till NIU-bordtennis

Ansök senast den 1 december till NIU-Bordtennis genom att fylla i anmälanlänk till annan webbplats.

Platserna tillsätts genom provträningar och intervjuer. Elever som anses ha bäst förutsättningar att tillgodogöra sig utbildningen ges företräde till utbildningen, oavsett föreningstillhörighet.

Samarbete

Sannarpsgymnasiet har ett samarbetsavtal med Halmstad BTK som är en av Sveriges mest framgångsrika bordtennisklubbar med elitserielag på både dam- och herrsidan, som ofta är med och slåss om medaljerna. Skolträningen bedrivs på förmiddagarna i HBTK:s lokaler i Arenahallen, bara ett stenkast från skolan.

Instruktör är Fredrik Håkansson.

Nationell Idrottsutbildning, NIU-bordtennis

På NIU-Bordtennis finns, på rekommendation från Svenska bordtennisförbundet, 6 platser per år. På NIU har du tre undervisningstillfällen per vecka i bordtennis under tre år. Det innebär att 400 poäng av ditt totala gymnasieutbud är kopplat till NIU.