Dela sidan på sociala medier

Kontakta Halmstads kommun

Telefon

Öppettider för besökare

Besöksadress

035-13 70 00

Måndag-torsdag

Rådhuset, Kyrkogatan 5

 

Kl. 08.00 - 17.00

 

Telefontider

Fredag

Postadress

Måndag-torsdag

Kl. 08.00 - 16.00

301 05 Halmstad

Kl. 07.00 - 17.00

 

 

Fredag

 

E-post

Kl. 07.00 - 16.00

Se kartalänk till annan webbplatsdirekt@halmstad.se

Naturvetenskapsprogrammet på Sannarp

Är du intresserad av naturvetenskap och forskning och vill ha en bred utbildning? Uppskattar du ett varierat arbetssätt och tycker det är roligt att laborera? Kort sagt — vill du ha naturvetenskap på riktigt? Då är Sannarpsgymnasiets NA-program rätt för dig.

Titta gärna in på naturvetenskapsprogrammets blogglänk till annan webbplats.

På naturvetenskapsprogrammet möter du ett varierat arbetssätt, med tonvikt på
laborativt arbete. Undervisningen sker i moderna lokaler och välutrustade laborationssalar. På programmet har du alltid ett nära samarbete med dina lärare, för att på bästa sätt nå den naturvetenskapliga förståelsen.

Genom laborationerna lär du dig både teori och forskningsmetodik, vilket är kunskaper som du kommer att ha nytta av i dina studier på högskola och universitet. Studiebesök och exkursioner är naturliga delar av undervisningen, liksom internationellt utbyte och samarbete med högskola och näringsliv.

På Sannarp kan du välja inriktningarna naturvetenskap och naturvetenskap och samhälle. Du kan också välja att läsa vår europaprofil Sannarp Europa.

Naturvetenskapsprogrammet kan du kombinera med någon av våra idrottsutbildningar.

Vi gillar NA på Sannarp

"Kemi- och biologilektionerna på Sannarp fick mig intresserad av medicin. Jag kunde mycket mer än alla andra när jag började på tandläkarutbildningen".

Kajsa, NvEU09, tandläkarutbildningen, Göteborg.

"Tiden på Sannarp var både rolig och inspirerande. Jag fick en jättebra förberedelse för vidare studier och chansen att kombinera skolan med golf gjorde det ännu roligare".

Madeleine, SpM08, maskiningenjör, Chalmers