Dela sidan på sociala medier

Kontakta Halmstads kommun

Telefon

Öppettider för besökare

Besöksadress

035-13 70 00

Måndag-torsdag

Rådhuset, Kyrkogatan 5

 

Kl. 08.00 - 17.00

 

Telefontider

Fredag

Postadress

Måndag-torsdag

Kl. 08.00 - 16.00

301 05 Halmstad

Kl. 07.00 - 17.00

 

 

Fredag

 

E-post

Kl. 07.00 - 16.00

Se kartalänk till annan webbplatsdirekt@halmstad.se

Naturvetenskapsprogrammet på Sannarp

Naturvetenskapsprogrammet

Om du är intresserad av naturvetenskapliga ämnen och vill ha en bred utbildning så passar naturvetenskapsprogrammet dig bra. På Sannarp möter du ett varierat arbetssätt med ett nära samarbete med dina lärare. Vi erbjuder inriktningarna naturvetenskap och naturvetenskap och samhälle. Inriktningarna väljer du inte förrän till årskurs 2, så du har tid att känna dig för vilken som kan passa dig bäst.

Naturvetenskapsprogrammet kan du också läsa med estetisk inriktning - musik.

På Sannarpsgymnasiet har du undervisning i moderna lokaler och välutrustade laborationssalar. Under laborationerna lär du dig både teori och forskningsmetodik, vilket är kunskaper som du kommer att ha nytta av i dina studier på högskola och universitet. Studiebesök och exkursioner är naturliga delar av undervisningen, liksom internationellt utbyte och samarbete med högskola och näringsliv.

Ifall du vill kan du koppla vårt naturvetenskapliga program till profilen Sannarp Europa. Precis som våra andra program kan du också välja någon av våra idrottsutbildningarlänk till annan webbplats tillsammans med naturvetenskapsprogrammet.

Kurser på naturvetenskapsprogrammetPDF.

Kurser på naturvetenskapsprogrammet med idrottsutbildningarPDF.

Titta gärna in på naturvetenskapsprogrammets blogglänk till annan webbplats.

Citat, naturvetenskapsprogrammet

”Jag tycker att Sannarp är bra därför att det är en skola som tar studierna på allvar. På Sannarp passar alla in på sitt eget sätt.”
Yara

Citat, naturvetenskapsprogrammet

”På Sannarp känner jag mig trygg, får bra undervisning och känner gemenskap."
Sofia

"Kemi- och biologilektionerna på Sannarp fick mig intresserad av medicin. Jag kunde mycket mer än alla andra när jag började på tandläkarutbildningen".

Kajsa, NvEU09, tandläkarutbildningen, Göteborg.

"Tiden på Sannarp var både rolig och inspirerande. Jag fick en jättebra förberedelse för vidare studier och chansen att kombinera skolan med golf gjorde det ännu roligare".

Madeleine, SpM08, maskiningenjör, Chalmers