Dela sidan på sociala medier

Kontakta Halmstads kommun

Telefon

Öppettider för besökare

Besöksadress

035-13 70 00

Måndag-torsdag

Rådhuset, Kyrkogatan 5

 

Kl. 08.00 - 17.00

 

Telefontider

Fredag

Postadress

Måndag-torsdag

Kl. 08.00 - 16.00

301 05 Halmstad

Kl. 07.00 - 17.00

 

 

Fredag

 

E-post

Kl. 07.00 - 16.00

Se kartalänk till annan webbplatsdirekt@halmstad.se

Barn- och fritidsprogrammet på Sannarpsgymnasiet

Barn- och fritidsprogrammet passar dig som tycker om människor. I framtiden vill du arbeta med människors utveckling och lärande i alla åldrar. Programmet är ett yrkesprogram, men det bästa av allt är att du har möjlighet att välja ämnen så att du blir behörig till högskola och universitet.

På barn- och fritidsprogrammet lär du dig att utveckla ett gott ledarskap,
som förbereder dig att leda grupper av barn, vuxna och äldre.
I utbildningen ingår 16 veckors arbetsplatsförlagtlärande (APL).
Då är du ute i verksamheter och organisationer, för att använda dina kunskaper i verkligheten. Barn- och fritidsprogrammet är ett brett program, där många möjligheter finns efter utbildningen.

Efter avslutad utbildning är det många av våra elever som har fått möjlighet att arbeta vidare på en tidigare praktikplats, eller valt att läsa vidare på folkhögskolor eller högskola.

Vi gillar BF

"Jag valde barn- och fritidsprogrammet för att jag alltid har tyckt om barn och vill gärna jobba med människor som vuxen! Här får man lära sig mycket om just barn och dessutom får vi prova på att jobba med detta på riktigt eftersom vi har en del praktik!"

Tilde, BF14

"Barn- och fritidsprogrammet är bra för mig för det är inte bara lektioner utan praktik också. Det är kul att praktisera på dagis! Jag tycker inte programmet är speciellt svårt att gå."

Srdjan, BF14