Dela sidan på sociala medier

Kontakta Halmstads kommun

Telefon

Öppettider för besökare

Besöksadress

035-13 70 00

Måndag-torsdag

Rådhuset, Kyrkogatan 5

 

Kl. 08.00 - 17.00

 

Telefontider

Fredag

Postadress

Måndag-torsdag

Kl. 08.00 - 16.00

301 05 Halmstad

Kl. 07.00 - 17.00

 

 

Fredag

 

E-post

Kl. 07.00 - 16.00

Se kartalänk till annan webbplatsdirekt@halmstad.se

Om Sannarpsgymnasiet

På Sannarpsgymnasiet tar du första steget mot dina mål. Här finns framtidens chefer, elitidrottare, läkare, sjuksköterskor, fritidsledare, veterinärer, piloter och många andra. På Sannarp kan alla känna sig hemma. Vår skola präglas av gemenskap, trygghet och närhet.

På Sannarpsgymnasiet finns flera olika program och inriktningar. Vi hoppas att du ska hitta utbildningen som passar just dig. Vilket program du än väljer kommer du att få en riktigt bra utbildning.

Du är unik

På Sannarp samarbetar våra kunniga och engagerade personal för att stötta och inspirera dig. Vi tror på dig! Lärare, skolhälsovård och speciallärare har stor erfarenhet att möta alla olika behov elever kan ha. På Sannarp möter vi just dig.

Nära till lärarna

Trots att skolan är stor är det lugnt och trivsamt. Här får du ro att göra ditt bästa. Vi arbetar för att du ska känna dig trygg, eftersom trygghet gör det lättare att lära. Elever på Sannarp tycker om sin skola, sina lärare och känner sig trygga.

Den moderna skolan

På Sannarpsgymnasiet använder vi modern teknik. Den öppnar dörrar till många olika vägar att lära och vi hjälper dig att hitta din. I vårt moderna bibliotek, som har fått utmärkelsen "Skolbibliotek i världsklass", möter du personal som både vet vad som krävs för att du ska göra ett bra skolarbete och kan ge dig tips på läsvärda böcker.

Idrottsgymnasium

Hos oss kan du kombinera dina studier med din idrott. Sannarp är Halmstads Idrottsgymnasium. Vi har tillgång till de bästa idrottsarenorna i Halmstad, såsom Halmstad Arena, Kombihallen och Sannarps idrottsområde.

NIU - Nationell Idrottsutbildning

För dig som vill elitsatsa finns NIU, Nationell idrottsutbildning, i fotboll, handboll, simning, friidrott, badminton och bordtennis.

LIU - Lokal Idrottsutbildning

På LIU, Lokal idrottsutbildning, kan du välja mellan fotboll, handboll och Crosstraining. På idrottsutbildningen Crosstraining, kan du utöva vilken idrott som helst, och får möjlighet att komplettera din träning på fritiden med träning på skoltid.

En internationell skola

Det finns många sätt du kan uppleva världen genom Sannarp.

Sannarp Europa

Med vår europaprofil Sannarp Europa får du chansen att studera en termin i London, Paris eller Madrid. Europaprofilen kan du kombinera med ekonomiprogrammet, natur- eller samhällsvetenskapsprogrammet.

International Baccalaureate

På Sannarp kan du gå det internationella gymnasieprogrammet International Baccalaureate. På IB är all undervisning på engelska och efter programmet har du möjlighet att studera vidare var som helst i världen, och självklart också i Sverige.

FN-skola

Sannarpsgymnasiet är en certifierad FN-skolalänk till annan webbplats. Det innebär att vi arbetar aktivt med frågor som rör männskliga rättigheter och uppmuntrar till ett globalt engagemang. Varje år anordnar vi FN-rollspel som engagerar många av våra elever på skolan.

Samarbeten

Just nu samarbetar vi med en skola i Österrike i ett projekt tillsammans med Erasmus.

Varmt välkommen!

Besök gärna sannarp.nulänk till annan webbplats där du också läsa programbloggar. Sannarp finns också på Facebook, facebook.com/sannarplänk till annan webbplats samt på Instagram, instagram.com/sannarpsgymnasietlänk till annan webbplats