Dela sidan på sociala medier

Kontakta Halmstads kommun

Telefon

Öppettider för besökare

Besöksadress

035-13 70 00

Måndag-torsdag

Rådhuset, Kyrkogatan 5

 

Kl. 08.00 - 17.00

 

Telefontider

Fredag

Postadress

Måndag-torsdag

Kl. 08.00 - 16.00

301 05 Halmstad

Kl. 07.00 - 17.00

 

 

Fredag

 

E-post

Kl. 07.00 - 16.00

Se kartalänk till annan webbplatsdirekt@halmstad.se

Frånvaro i Skola24

Registrera frånvaro i Skola24

Som vårdnadshavare kan du via www.halmstad.se/inloggninglänk till annan webbplats registrera ditt barns frånvaro. Man du kan också ringa till 0515-77 70 14 så att ditt barns frånvaro blir registrerad i Skola24. Sjukanmälan ska vara meddelad innan klockan 12:00, därefter gäller anmälan nästkommande dag. Du kan även föranmäla frånvaro vid till exempel läkarbesök och ledigheter i förväg.

Vad är Skola24?

Skola24 är det ett av barn- och ungdomsförvaltningens skolsystem som används av både pedagoger och vårdnadshavare vid frånvaroanmälan. I Skola24 registrerar lärare/pedagoger och vårdnadshavare elevernas frånvaro i skolan och båda parter kan få en översikt kring detta.

Personal på skolan kan få sammanställda frånvarobilder per elev/per lektion eller per klass. Personalen ska registrera elevfrånvaro via webben eller via mobilapp.

Hur får jag inloggningsuppgifter till Skola24?

Datastudion på Resurscentrum Kärnhuset ansvarar för att Skola24 fungerar som det ska. För att vårdnadshavarna ska få åtkomst behöver skolan administrera och lägga in dem i systemet. Det är skoladministratören som gör detta manuellt. Därefter kan vårdnadshavarna använda Skola24 via www.halmstad.se/inloggninglänk till annan webbplats och e-legitimation.

Support i systemet Skola24, vem vänder jag mig till?

Datastudion på Resurscentrum Kärnhuset supportar och utbildar skolpersonal. Personalen på skolan utbildar i sin tur vårdnadshavarna, något som oftast sker genom föräldramöte eller informationsbrev.

Jag har glömt mina inloggningsuppgifter till Skola24, hur får jag nya?

Idag får du inga inloggningsuppgifter till något av barn- och ungdomsförvaltningen skolsystem. Allt sker via e-legitimation för vårdnadshavare och ett inloggningskonto för elev/personal och då är det samma inloggning som elev/personal har på datorn. All inloggning sker via www.halmstad.se/inloggninglänk till annan webbplats