Dela sidan på sociala medier

Kontakta Halmstads kommun

Telefon

Öppettider för besökare

Besöksadress

035-13 70 00

Måndag-torsdag

Rådhuset, Kyrkogatan 5

 

Kl. 08.00 - 17.00

 

Telefontider

Fredag

Postadress

Måndag-torsdag

Kl. 08.00 - 16.00

301 05 Halmstad

Kl. 07.00 - 17.00

 

 

Fredag

 

E-post

Kl. 07.00 - 16.00

Se kartalänk till annan webbplatsdirekt@halmstad.se

Om Sofiebergs förskola

Vår vision är ”En förskola att längta till” för alla, både barn och vuxna. Vi arbetar med grundtanken att vi är ett arbetslag i en förskola.

Alla, både barn och pedagoger, lär på detta vis känna varandra och därigenom kan vi ta tillvara på allas olika styrkor och kompetenser.

Verksamheten på vår förskola ska präglas av nyfikenhet och utforskande, lärande och glädje. Barns inflytande är en viktig del i vårt dagliga arbete, exempelvis är barnen med och dokumenterar sitt eget lärande och får därigenom tillit till sin egen förmåga. Vi som arbetar här är medforskande pedagoger som följer barns olika vägar till kunskap.

Förskolan har en stor, härlig utemiljö som vi vill ska inspirera till lek och lärande, den är därför under ständig utveckling. Även här tar vi tillvara på barnens tankar och idéer. 

Maten på förskolan

Maten som serveras på Sofiebergs förskola tillagas av vår egen kock.

Utvald till övningsförskola

Sofiebergs förskola har blivit utvald till övningsförskola, vilket innebär att förskolan kontinuerligt får ta emot förskollärarstudenter från högskolan i Halmstad. Vi vill på detta sätt bygga broar mellan teori och praktik.