Dela sidan på sociala medier

Kontakta Halmstads kommun

Telefon

Öppettider för besökare

Besöksadress

035-13 70 00

Måndag-torsdag

Rådhuset, Kyrkogatan 5

 

Kl. 08.00 - 17.00

 

Telefontider

Fredag

Postadress

Måndag-torsdag

Kl. 08.00 - 16.00

301 05 Halmstad

Kl. 07.00 - 17.00

 

 

Fredag

 

E-post

Kl. 07.00 - 16.00

Se kartalänk till annan webbplatsdirekt@halmstad.se

Om Gullbranna förskola

Avdelning Hajen

Avdelning Hajen ligger i en enplansvilla med en gård som är under förvandling till en inspirerande lekmiljö. Villan ligger granne med en fotbollsplan och en ny fin lekplats. 

Avdelning Havet

Avdelningen Havet ligger i en villa med två våningar. Den har en uppvuxen trädgård med fruktträd, bärbuskar och örtplantering. Utegården är inbjudande och inspirerar till lek och utmaningar.

Det pedagogiska arbetet på förskolan

På förskolan har vi en lärmiljö som är i ständig förändring beroende på vår barngrupp och vilket lärande vi arbetar med just nu. Barnen lär sig nya saker under hela dagen då vi arbetar för att barnens intresse ska vara i fokus.

Med vår närvaro som stöd skapar vi lekro där vi också väver in vår arbetsplan, Kommunens prioriterade mål och Skolverkets läroplan, såsom värdegrund, språk, motorik, matematik, naturkunskap, teknik med mera.

Förskolan präglas av en tillåtande miljö där barnen har inflytande över sin dag och kan växla mellan olika aktiviteter och mötesplatser där de utvecklas och utmanas i sin fantasi och kreativitet.

Vi arbetar aktivt med att innehållet på förskolan ska vara roligt, meningsfullt och spännande där barnen stimuleras att lära av och med varann genom att undersöka och urskilja olika fenomen och där alla kan känna sig viktiga. Allt vi gör inne går också att göra ute. Föräldrar till barnen på förskolan är alltid välkomna att föra fram idéer och inspiration.