Yrkeshögskola

Yrkeshögskolan är en eftergymnasial utbildningsform med syfte att täcka de behov av kompetens som arbetsmarknaden efterfrågar.

Yrkeshögskola

En yrkeshögskoleutbildning är en eftergymnasial utbildning som utformas i samarbete med arbetslivet. Syftet med utbildningarna är att de ska vara en kortare väg till kvalificerat arbete och de flesta utbildningar är därför runt ett till två år. Utbildningarna på yrkeshögskolan är CSN-berättigade. Här kan du läsa mer: Hitta utbildning - Yrkeshögskolan (yrkeshogskolan.se) Länk till annan webbplats.

Aktuella utbildningar

3D-printingspecialist

Under utbildningen får du kompetensen som du behöver för att gå från idé till färdig produkt, från CAD till tillverkning. Du får kompetens att arbeta med hela 3D-printprocessen genom att använda modern teknik för att bygga kunskap, förbereda, bereda och utföra 3D-printing samt efterbearbetning. Du får också kunskaper inom produktionsoptimering, 3D-scanning, underhåll och omvärldsbevakning.

Sök utbildningen till 3D-printingspecialist mellan den 15 mars och 15 april.
Logga in - Halmstad kompetens (ist-asp.com) Länk till annan webbplats.
Läs mer här: Hitta utbildning - Yrkeshögskolan (yrkeshogskolan.se) Länk till annan webbplats.

Automations- och digitaliseringsingenjör

Som automations- och digitaliseringsingenjör arbetar du med allt från konstruktion till installation och programmering inom automation, nätverk, elkraft och mekanik. Lär dig automationsteknik, programmera PLC-system, visualisering, industriell kommunikation och säkerhet, servosystem, elkonstruktion, elmaskiner, mekanik, hållfasthetslära, installation och montage, tillämpning av lagar med mera. Läs mer här: AUTOMATIONS- OCH DIGITALISERINGSINGENJÖR | yhhalmstad Länk till annan webbplats.