Hallands Höstlov­sorkester

Du som är elev på en kulturskola i Halland och är mellan 12—16 år kan söka till den årliga kursen i symfoni-orkesterspel.

Är du elev på en kulturskola i Halland och är mellan 12—16 (även något yngre eller äldre efter medgivande från lärare) år kan du söka till den årliga kursen i symfoniorkesterspel. Under tre dagar på höstlovet får du spela i symfoniorkester tillsammans med andra elever från Halland.

Följande instrument ska ingå i orkestern: Tvärflöjt, Oboe, Klarinett, Saxofon, Trumpet/kornett, Valthorn, Trombon, Tuba, Slagverk, Violin, Viola, Cello, Kontrabas.

Datum och plats

Kursen startar måndagen den 1 november klockan 10.00 och avslutas med konsert onsdagen den 3 november klockan 18.00 i Konsertsalen på Kulturhuset Najaden.

Buss kör från Kungsbacka, Varberg, Falkenberg, Halmstad till lägret som startar på Gullbrannagården. Alla deltagare åker till Kulturhuset Najaden på onsdagseftermiddagen med
buss. Vårdnadshavare behöver hämta eleverna i samband med den avslutande konserten.

Anmälan och kostnad

Anmälan dig senast fredag den 8 oktober.

Anmäl dig till Höstlovsorkester

Lägret med buss, logi och mat kostar 200 kr. (Subventionerat av Region Halland och länets kommuner.) Betalning görs via Swish: 123 444 12 26. Märk betalningen ”Höstlovsorkester + Elevens namn och kommun". Betalningen ska vara gjord innan lägret börjar. Om Swish saknas, kontakta Halmstads kulturskolas expedition 076-130 27 24.

Om det kommer många anmälningar kan det ev bli ett urval av vilka som kommer med på kursen. Målsättningen är att få en bra besatt orkester där de medverkande eleverna kommer från hela länet.

Vi behöver också hjälp från 3—4 föräldrar. Dessa deltar utan kostnad i lägret men anmäler sig också genom
adressen ovan.

Frågor

Frågor mejlas till jessica.colliander@kungsbacka.se. Du kan också tala med kulturskolans rektor.

Tidigare års deltagare har varit mycket nöjda med lägret och att uppträda i länets nya fina konsertsal har visat sig vara en stor upplevelse för alla medverkande!