• Halmstads webbplatser

Hallands Höstlov­sorkester

Du som är elev på en kulturskola i Halland och är 12 år och äldre kan söka till den årliga kursen i symfoni-orkesterspel.

Är du elev på en kulturskola i Halland och är 12 år och äldre kan du söka till den årliga kursen i symfoniorkesterspel. Under tre dagar på höstlovet får du spela i symfoniorkester tillsammans med andra elever från Halland.

Följande instrument ska ingå i orkestern: tvärflöjt, oboe, klarinett, saxofon, trumpet eller kornett, valthorn, trombon, tuba, slagverk, violin, viola, cello och kontrabas.

Datum och plats

Kursen startar måndagen den 30 oktober klockan 10.00 och avslutas med konsert onsdagen den 1 november klockan 18.30 i Konsertsalen på Kulturhuset Najaden.

Buss kör från Kungsbacka, Varberg, Falkenberg, Halmstad till lägret som startar på Gullbrannagården. Alla deltagare åker till Kulturhuset Najaden på onsdagseftermiddagen med buss. Vårdnadshavare behöver hämta eleverna i samband med den avslutande konserten.

Anmälan och kostnad

Anmälan är stängd

Lägret med buss, logi och mat kostar 200 kronor. (Subventionerat av Region Halland och länets kommuner.) Betalning görs via Swish: 123 444 12 26. Märk betalningen ”Höstlovsorkester + Elevens namn och kommun". Betalningen ska vara gjord innan lägret börjar. Om du inte har swish, kontakta Halmstads kulturskolas expedition:
076-130 27 24

Vi behöver också hjälp från 3–4 föräldrar. Du deltar utan kostnad i lägret men du måste anmäla dig via formuläret.

Frågor

Har du frågor? E-posta fredrik.magnusson@varberg.se, eller kontakta kulturskolans rektor.

Tidigare års deltagare har varit mycket nöjda med lägret och att uppträda i länets nya fina konsertsal har visat sig vara en stor upplevelse för alla medverkande!